![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
za pomocą instrukcji "animation" zmieniam opacity diva z 1 do 0, niestety po wszystkim opacity znowu wskakuje na 1, nie jestem w stanie "utrzymać" niewidoczności elementu. Chciałbym by div, z opóźnieniem 2s najpierw płynnie znikł, a następnie by jego display zmienił się na none. Div ten jest okienkiem wyświetlającym komunikaty typu "error","alert","success" - dlatego też po przeładowaniu strony musi się wyświetlić a następnie musi trwale zniknąć, tak by nie przeszkadzał. Poniżej kod który mam obecnie:
div oczywiście ma klasę "success" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 799 Pomógł: 1827 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
display nie jest właściwością animowalną. Lepiej po prostu przerzuć okienko poza ekran (przy 99.99% utrzymuj aktualną pozycję, a przy 100% przerzuć). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
śmiga, dziękować
![]() aczkolwiek zrobiłem nieco inaczej, podczas animacji przesuwam znikającą całość poza ekran, też fajnie wygląda ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 07:23 |