![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może by wprowadzić ograniczenie do działu oceny, tak jak jest to zrobione z sygnaturkami i linkami w nich? Wiele stron oddawanych do oceny jest przez osoby mające 1 post i zarejestrowane kilka godz temu, może to Wam usprawni pracę?
![]() -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, jeden z moich pierwszych postów był właśnie w tym dziale, a może nawet pierwszy. Później zacząłem się uczyć ;P
Myślę, że to nie jest dobry pomysł, bynajmniej z mojego punktu widzenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle, że 3/4 osób które piszą tam pierwsze posty, nigdy wiecej tu nie zagląda...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd takie statystyki?
Też chyba zaczynałem od działu 'oceny' z tego co pamiętam. -------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Z Kwiateuszem puściliśmy SQL'ke która sprawdziła nam:
Jakoś 0,5% użytkowników zaczyna swoją przygodę od 1 posta w ocenach. I o ile dobrze zrozumiałem to tylko 10% z tych osób zostaje u nas na dłużej jak 15 postów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.05.2025 - 16:23 |