![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym otrzymać od Was jakieś wzkazówki jak zrobić formularz, który:
- Sprawdza poprawność kodu zwrotnego SMS; - Dane z formularza wysyła do mnie na email Ogólnie chodzi mi o to, aby podpiąć formularz pod dotpay. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to proszę o kontakt na GG: 9791014 lub w tym temacie. Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokumentacja dotpay -> przykładowe skrypty + "formularz HTML" + mail
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niczego takiego tutaj nie widzę...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...
Główne menu w DotPay -> Instrukcja techniczna usług Premium. W dokumencie PDF są linki do przykładowych kodów ale lepiej napisać to od zera na podstawie dokumentacji (kilka linijek kodu). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież masz na ich stornie gotowca. Bardziej gotowego otrzymać nie można. Tak samo jeśli chodzi o formularz z funkcją mail, który jest w manualu.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3.05.2025 - 14:16 |