![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 3 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszedłem dziś na wortal i niestety, z przykrością stwierdziłem, że jest mocno spóźniony:
- W nowościach znajduje się krótki opis Jobeet Symfony, na dole w linkach odnośnik do wersji 1.2 tego frameworka... - Cały czas informacja o zapisach na PHP Con, zakończoną już dawno, - RSS w FF nie działają i nikt nie poprawił tego mimo dawno już poruszonego na tym forum problemu, - Mało dla mnie w ostatnim czasie pojawiło się dobrych "dużych" artykułów Za pracę wszystkich zaangażowanych dziękuję i mam nadzieje, że będzie tylko lepiej! -------------------- Debian Etch, MySQL 5, PHP 5, Apache 2, Eclipse PDT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Na pewno pojawi się niebawem relacja z PHPCon, tyle z mojej strony.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o artykuły, to w przekonaniu większości osób dużo prościej jest coś opublikować na własnym blogu czy stronce, niż przechodzić przez cały proces redakcji takiego artykułu.
-------------------- Specjalista ds. głupich i beznadziejnych, Zyx
Nowości wydawnicze: Open Power Collector 3.0.1.0 | Open Power Autoloader 3.0.3.0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 07:25 |