![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ktoś zna program (lub byłby chętny napisać prosty *.bat), który w Win10 wziąłby pliki z jednego folderu i przeszukał dziesiątki podfolderów sprawdzając czy pliki w naszym folderze nie dublują się w podfolderach? Innymi słowy, w folderze X mam 1000 plików i 50 folderów (każdy zawierający +100 plików). Potrzebuję sprawdzić czy żaden z tych 1000 w folderze głównym nie występuje gdzieś w podfolderach. Dzięki z góry. -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
korzystam z CloneSpy szuka i usuwa duplikaty plików
-------------------- Szukam zleceń Symfony, Laravel, Back-End, Front-End, PHP, MySQL ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i cool. Dzięki kolego.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.05.2025 - 09:41 |