![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien dylemat: W zakładce "moje konto", po lewej stronie (standardowo) jest menu użytkownika: - kokpit - zamówienia - pliki do pobrania - adresy - szczegóły konta - wyloguj ja mam tam jeszcze dwie dodatkowe pozycje dodane w poniższy sposób:
Niestety obie te zakładki wskakują na koniec całego menu, tak, że "wyloguj" pojawia się na trzeciej pozycji od końca. Ja "przesunąć" element o znanym mi kluczu na sam koniec tablicy? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co zawiera $items? Tablicę tych pozycji menu?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 173 Pomógł: 1 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, muszę element $items['znany-mi-klucz'] przenieść na koniec tablicy. widziałem opcje z pętlami, ale jakoś mi się wierzyć nie chce, że nie ma na to jakiejś prostej funkcji, ale nie mogę nic znaleźć.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 376 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 07:36 |