![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Prowadziłem kiedyś forum na skrypcie MyBb i tam w panelu użytkownika była opcja dostępu do wszystkich napisanych wątków. Czy tu takie coś jest? Bo nie mogę znaleźć i często jak chcę wrócić do czegoś co napisałem dawniej, to muszę kopać we wszystkich tematach. Tu właściwie coś podobnego jest, ale pokazuje mi tylko ostatnio napisane wątki, a nie wszystkie Ten post edytował slimboot 20.12.2013, 12:21:37 -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
http://forum.php.pl/slimboot_m56881.html
I masz tam OPCJE gdzie jest to czego szukasz. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...są, ale liczyłem że znajdę wszystkie, a mam tylko te co napisałem ostatnio. Niemniej jednak thnx
-------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przeciez tam są wszystkie.... Napisalem wyraznie, bys zajrzal w OPCJE. Tam mozesz wybrac by pokazal wszystkie posty uzytkownika. Czy ja po chinsku pisze?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
O to mi chodziło
![]() To sie nazywa ZAKLADKI a nie OPCJE. A ja na upartego bym, że zakładki to też opcje wyboru ![]() ![]() -------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również z dowolnego tematu możesz od razu przejrzeć czyjeś posty/tematy bez wchodzenia na jego profil. Kliknij na czyjś nick nad awatarem (jeśli ma się awatar) i tam też masz to samo.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.05.2025 - 19:31 |