![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Chce wdrożyć pewne zmiany w strukturze Wortalu.
Otóż:
Kto wie może również pojawią sie nowe Wasze pomysły. ps. mam na uwadze zrobienie bazy małych zleceń. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Może w ogóle zamiast recenzje, artykuły, nowości i tipsy zrobić jeden dział i jedynie opatrywać wpisy jakimś tagiem sugerującym rodzaj tekstu?
Co do katalogu - Jak to widzisz? Mi sie od razu kojarzy z Panoramą Firm ![]() Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat do usunięcia Recenzje Śmiało ![]() Cytat dodanie kategorii Tips Zależy co w niej będzie, jeśli 2/3 porady to nie ma sensu. Cytat chcę też połączyć działy Nowości z Artykułami - dlaczego? bo niczym się nie różnią. Choć sam nie wiem dlatego chce usłyszeć Wasze komentarze. Dobry pomysł. Chyba że ktoś zajmie się na poważnie newsami, jako newsami a nie artykułami. Cytat Chcę utworzyć katalog koderów oraz firm webmasterkich, programistycznych Hmm mi się taki pomysł mało podoba. Są na forum ogłoszenia, przecież nikt nie będzie pisał do każdego po kolei za ile mu wykona coś, tylko da ogłoszenie i chętni się zgłoszą. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
co do Tipsów wystarczy przeszukać google Tips + php i jest co tłumaczyć.
Wortal.php.pl niegdy nie będzie miało aż tak szerokiego grona autorów aby się rozpisywać. NIedługo zreszta chcę posprzątać w dziale autorów. Ci co nic nie pisali poelca do ukrycia. Pozostali będa musieli się trochę wykazać. Ponadto poszukuję 2 tłumaczy ANG -> PL. Obciążenie przewidywane na poziomie 2 art tygodniowo + 1 tips. TO jest obciążenie maksymalne. -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ponadto poszukuję 2 tłumaczy ANG -> PL. Count me in. ;) Jako że tłumaczyłem już artykuły do wortalu mogę śmiało stwierdzić, że dwa tłumaczenia tygodniowo to dużo, jeżeli chcesz to zrobić porządnie. IMHO lepiej większa baza tłumaczy i mniejsze obciążenie na osobę. Tipsy natomiast - nawet do porannej kawy ;) pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Dział recenzje - marnie rozwijany, może można by przenieść gdzieś głębiej, ale sądzę, że powinien zostać.
PHP Tips - super pomysł. Łączenie newsów i artykułów - artykuły od samego początku miały być większe, wielostronicowe, ze spisem treści. Mają też inny design strony. Newsy - jak prostsze i krótsze - dobrze wyglądają tak jak wyglądają. Sądzę, że tak powinno zostać. -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.05.2025 - 13:21 |