lukiuk
22.09.2008, 12:52:14
Witam,
Chcialbym dowiedziec sie jak wyglada trojmiejski rynek pracy (zwlaszcza Gdynia). Przegladalem z ciekawosci ogloszenia o prace ale nigdzie nie podaja zadnych "widelek".
Czy mogli byscie powiedziec mi jakie sa srednie zarobki dla programistow PHP. Wszystko jest oczywiscie uzaleznione od doswiadczenia dlatego pytam o jakis przedzial dla osob z mocnym kilkuletnim doswiadczeniem (+Oracle/MySQL, zarzadzanie projektami IT/UML i w zasadzie wszystko inne co zwiazane z tematem poza grafika i typowo webmasterska praca).
Dziekuje i pozdrawiam.
wookieb
22.09.2008, 12:55:13
2500 mozesz zadac jako absolutne minimum. Jeżeli jestes po szkole wyzszej zarobki wzrastaja.
mike
22.09.2008, 12:56:58
1. Nie zadałeś sobie trudu przeczytać w jakim dziale piszesz. Odpowiadam: w złym. Wątek zostaje przeniesiony.
2. Tematów podobnych było wiele, masz obowiązek poszukać zanim napiszesz.
3. Odpowiadając na Twoje pytanie: "To zależy". Nie podałeś żadnych kryteriów, na podstawie których można by Ci odpowiedzieć.
lukiuk
22.09.2008, 13:01:12
Mike przepraszam nie chcialem robic zamieszania. Mimo wszystko nie zgadl bym ze inne -> hydepark to wlasciwe miejsce. Nie mniej jednak moja wina, sorki.
@mike jakie kryteria masz na mysli? Chodzi mi o widelki zarobkowe na stanowisku starszy programista php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.