Za czołem pisanie prostego skryptu o typowaniu wyników meczy.
No i utkwiłem w jednym miejscu rozwiązanie pewnie jest proste ale jakoś nie mogę tego wymyślić. Otóż wybieram już daną kolejkę no i tworze formularz który pokazuje drużyny oraz wyniki które mogą się pojawić i tutaj pojawia się problem oto cześć kodu formularza :
<?php { echo ' <td bgcolor="silver">'.$r2['druzyna1'].'</td> <td bgcolor="silver">vs</td> <td bgcolor="silver">'.$r2['druzyna2'].'</td> <td bgcolor="silver"></td> <tr></tr> <td></td> <td> <input type="radio" name="0-8" value="1"/>0-8 <br /> <input type="radio" name="9-16" value="2"/>9-16 <br /> <input type="radio" name="17-25" value="3"/>17-25 <br /> <input type="radio" name="26" value="4"/>Pwyżej 26 <br /> </td> <td></td> <td></td> <tr></tr> '; } ?>
Jako tak działało by to gdyby były tylko dwie drużyny czyli jeden mecz do obstawienia. Jeżeli pojawia się więcej
meczy to jeśli prześle dane to podczas próby odczytania zaznaczonej opcji to dostaną tylko tą ostatnią. Bo się nadpiszą. No i jak to zrobić żeby dostać wybraną opcje która będzie przypisana do danego meczu ?