Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie o pliki css
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
miszczu168
Mam problem, gdyż dopiero zaczynam zabawe ze skryptami i nie mam pojecia co mam zrobic w tym przypadku, troche szperałem w gogle ale nie wiem nawet jak to opisać zwieżle wiec pisze tutaj.

Musze na stronie umiescic.

Kod
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

<link rel="stylesheet" href="plik.css" type="text/css" media="screen" />

ale jesli umieszcze oba jednocześnie zaden skrypt nie działa. Czy jest możliwość w łatwy sposó połączenia ich aby działały oba skrypty.

Z góry dzieki za pomoc.
ostrylg
Dlaczego umieszczasz dwa te same style na jednej stronie ? Zostaw jeden i powinno być OK.
miszczu168
w tym rzecz ze potrzebuje obydwu. Moze nie zbyt madze robie ta strone ale jeden odpowiada za wyglad strony a drogi to skrypt galeri. Jesli usune jeden z nich to albo znika mi strona pozostaja tylko napisy a jak usune 2 to strace galerie;/
ostrylg
To zmien nazwy plikow. Np. :

1. <link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" media="screen" />
  2.  
  3. <link rel="stylesheet" href="css/galeria.css" type="text/css" media="screen" />

i będzie si.
miszczu168
o fuk moj blad dopiero zauwazylem. Tamte kody wygladaja troche inaczej niechcacy wkleily mi sie 2 takie same. Już teraz wygladaja tak jak powinny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.