Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam SEOwca
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
black_alexis
Witam!

Szukam SEOwca do współpracy. Za pozycjonowanie mogę się odwdzięczyć stworzeniem stronki lub jakiś mniej skomplikowanych komponentów.

Proponowana dłuższa współpraca. Proszę tylko o kontakt osoby znające się na rzeczy.

Pozdrawiam

aleksandra.fitowska@gmail.com
pyro
//Zachowując tę samą treść edytuję posta na wypadek, gdyby znalazły się "umysły" poziomu @pejotta...

Panie (lub Pani sądząc po mailu) @black_alexis,

Żyjemy w dobie ewolucji internetu, w którym branża informatyczna jest dosyć rozbudowana i "robotochłonna". Trzeba się liczyć z tym, że branża ta również zabiera sporo czasu informatyków, a jak wiadomo - czas to pieniądz. Pisze Pan/Pani:

Cytat
Proszę tylko o kontakt osoby znające się na rzeczy.

Niestety profesjonalista nie zajmię się (porządnie) tego typu robotą tym bardziej, że odwdzięczenie się stworzeniem stronki jest mało sprecyzowane, może to być nawet strona typu nasza-klasa? Nie sądzę i dlatego proponuję rozważyć odłożenie drobniaków na profesjonalnego pozycjonera, który wysoko wypozycjonuje stronę.

Pozdrawiam.
pejott
Nie wiem, może się ze mną nie zgodzicie, ale...
Proponowałbym wstrzymania się jakichkolwiek komentarzy do ogłoszeń, bo odstrasza to ludzi.
W tym momencie kilka razy zastanowiłbym się, czy zamieszczać tu propozycje pracy/współpracy w obawie przed złośliwymi komentarzami.
Oczywiście, jak ktoś ma trochę oleju w głowie, to poprosi o ich usunięcie i nie będzie się tłumaczył.
Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie pisz.
Rozumiem, mnie też denerwują ogłoszenia typu "wykonam strone www za 100zł", ale olewam to bo i tak nikt poważny na nią nie odpowie.
No chyba, że waszym klientem docelowym są niepoważni ludzie. tongue.gif

~pyro, nie wiem co Cie w tym śmieszy, skoro sam jesteś gimnazjalistą.

Pozdrawiam.
pyro
Po pierwsze: to nie był komentarz do komentowania tylko po to, żeby komuś coś zasugerować i to nie TOBIE...

Po drugie:
Cytat(pejott @ 9.05.2009, 16:30:31 ) *
~pyro, nie wiem co Cie w tym śmieszy

W którym miejscu się śmieję? a może siedzisz mi nad głową i patrzysz? Wątpię.

Po trzecie:
Cytat(pejott @ 9.05.2009, 16:30:31 ) *
skoro sam jesteś gimnazjalistą.

To jakaś próba obelgi czy Twoje głupie, nieprzemyślane stwierdzenie?

Po czwarte: Wiem, że Cię korci aby dalej coś napisać... ale proszę - nie rób off-topa.
batman
Każdy kolejny komentarz, który nie będzie na temat dostanie nagrodę. Im więcej komentarzy, tym lepsze nagrody.
Zapraszam do zabawy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.