Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zdalna] Programista PHP+MySQL+jQuery
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
apivision.com
Kogo szukamy?

Poszukujemy zdolnego programisty PHP+MySQL+jQuery do współtworzenia ambitnego serwisu webowego mocno opartego na AJAXie. Serio, wymagamy bardzo dobrej wiedzy w tym zakresie. Robimy super nowoczesne serwisy.

Warunki pracy?

Warunki pracy są BARDZO elastyczne - mniej więcej 4 godziny dziennie lub 20 godzin tygodniowo - do ustalenia i bieżącego ustalania - jesteśmy bardzo elastyczni - nam zależy na robocie dobrze wykonanej i nie będziemy liczyć minut pracy ale efekty.

Pracujesz z domu, masz własny komputer, umiesz posługiwać się SVNem do kontroli kodu.

Wymagana samodzielność

Ważne - wymagana DUŻA samodzielność - osobom, które potrzebują tzw. "bata", żeby ruszyć z miejsca i pracować serdecznie dziękujemy. U nas praca wygląda tak - omawiamy specyfikację, pracujesz, jak czegoś nie wiesz, pytasz się i ciągniesz projekt - oferujemy dużą swobodę i elastyczność, ale wymagamy samodzielności. Dajemy duży kredyt zaufania :-)

Idealna praca dla zdolnego freelancera, który potrzebuje stałego, pewnego kawałka chleba co miesiąc. Szczególnie teraz w kryzysie gdy o regularne zlecenia niełatwo.

Wynagrodzenie

Przy wymiarze godzin 20h tygodniowo, oferujemy 1500 zł stałej pensji netto (umowa zlecenie lub faktura) + bonusy za wykonane milestone'y (nawet kilkaset złotych). Z czasem podwyżki, jak się sprawdzisz.

U kogo?
Firma: apivision.com (firma prywatna, właściciel: Michał Śliwiński)

ul. Rozewska 18, 81-055 Gdynia, NIP: 958-097-33-03, Regon: 192987715, URL: apivision.com,

Siedziba w Gdyni, ale wszyscy, łącznie z właścicielem pracujemy zdalnie.

Kontakt

Najprościej na maila: apivision@apivision.com

Także skype: apivision

Jeśli chcesz tworzyć fajne, ambitne serwisy webowe - czekamy na Ciebie!

Mała aktualizacja (nie mogłem edytować oryginalnego posta):

Proszę o kontakt najpierw na maila (tam proszę o podanie nicka skype), kontakt przez Skype nastąpi dopiero w dalszej części rekrutacji.

Do maila proszę o załączone CV w formacie PDF.

Natomiast w samym mailu proszę zamieścić krótki list motywacyjny z odpowiedziami na te pytania:

Możesz napisać coś więcej o sobie? Czym się interesujesz szczególnie jako programista? Jakie są twoje największe osiągnięcia? Jakie są Twoje marzenia i co chciałbyś osiągnąć? I dlaczego chciałbyś pracować właśnie z nami?

Musimy wiedzieć, dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać. Chwal się śmiało co zrobiłeś (portfolio).

Pisząc do nas maila, rozumiemy, że wstępnie akceptujesz warunki ogłoszenia (styl pracy, stawki, etc.).

Otrzymujemy dużo zgłoszeń, musisz się wyróżnić :-)
punkomuzykant
Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać. Za pracę przy super bajeranckim serwisie i za dużą wiedzę 1500 netto ? Mój kolega kręci ciasto w pizzerii i ma dokładnie tyle.
[edit]
dobra kłamałem ma 1300 smile.gif
kamil4u
Ale to na pół etatu, więc o co Ci chodzi?
Cytat
Przy wymiarze godzin 20h tygodniowo, oferujemy 1500 zł stałej pensji netto

20/5(ilość dni roboczych) = tylko 4h
blooregard
Cytat
Za pracę przy super bajeranckim serwisie i za dużą wiedzę 1500 netto ?

Cytat
Przy wymiarze godzin 20h tygodniowo, oferujemy 1500 zł stałej pensji netto

Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem, może też idź na pizzermana?
punkomuzykant
Hmm a żebyś wiedział że on nie pracuje 5 dni w tygodniu. Jeden zasuwa np 12 godzin a potem jeden cały wolny itp. Wychodzi naprawdę niewiele gorzej.
[edit]
dobra odpuszczam bana poproszę winksmiley.jpg ale swoje i tak myślę
blooregard
Cytat
Hmm a żebyś wiedział że on nie pracuje 5 dni w tygodniu. Jeden zasuwa np 12 godzin a potem jeden cały wolny itp. Wychodzi naprawdę niewiele gorzej.

Ale pracuje na cały etat, tak? Czyli w świetle polskiego prawa pracy: 168h/miesiąc.

A autor ogłoszenia oferuje 1500 netto za 20h tygodniowo, czyli 80h/miesiąc, czyli 1/2 etatu - czyli 3000 PLN netto miesięcznie/cały etat, co już nie jest taką złą stawką jak na polskie warunki. Jak masz problemy z policzeniem takich rzeczy, to nie komentuj ogłoszeń, co zresztą jest niezgodne z regulaminem forum.
Ociu
Cytat
Jak masz problemy z policzeniem takich rzeczy, to nie komentuj ogłoszeń, co zresztą jest niezgodne z regulaminem forum.

Dokładnie.
Dzisiaj mam dobry dzień, ostatni raz widzę jak Panowie komentują ogłoszenia. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.