Cytat(wookieb @ 30.08.2009, 13:10:33 )

Jak taki niekumaty jesteś (i leniwy, żeby chociaż cokolwiek spróbować) by zrozumieć parę polskich słów z manuala, bądź przeczytać angielski komentarz to dlaczego bierzesz się za programowanie? Jeden z takich na tym forum już otwiera swój sklep z warzywami, dowiedz się czy nie potrzebuje wspólnika.
Uważaj sobie do kogo mówisz, z takimi tekstami to do kolegów się odnoś.
Akurat, to o co się zapytałem nie ma nic wspólnego z pisaniem skryptów skoro potrzeba jedynie modyfikacji php.ini.
Jak masz walić takie komentarze to po co ty się wziąłeś za programowanie i to forum?
Lepiej kup sobie kabaczka od "Jednego z takich na tym forum".
Cytat(blooregard)
Proponuję, abyś wystąpił do adminów o utworzenie grupy "Łopatologiczni". Wtedy @wookieb czy inni, chcący Ci pomóc, tzn. NAPROWADZIĆ na prawidłowe rozwiązanie, a nie pisać gotowce, nie będą musieli tracić czasu na odpowiadanie na Twoje tego rodzaju posty.
Jak twój post nic nie wnosi to lepiej nie trać czasu na pisanie go, mimo, że wookieb się za bardzo panoszył, to chociaż dał podpowiedź, czyli jego post coś wniósł w pzreciwieństwie do twojego.
Cytat(thek)
Ja byłbym za zrobieniem "Nie pomógł"

Tyle, że do każdego "derepa" bym dał możliwość oskarżonemu dopisać swój komentarz w stylu: "dający mi derepa to idiota, który nie potrafi odróżnić AND od OR a Javy od JavaScriptu"

Z takim komentarzem to do wątku w którym ktoś nie rozróżnia AND od OR i Java od JavaScriptu, a nie tu, bo tu również nic nie wnosi twój wątek, nikt tu się nie pomylił w ten sposób.
PS. Mam nadzieję, że przeczytacie to, bo trochę minęło do mojej odpowiedzi, bo miałem obiad (Zapewne z warzywami kupionymi na wymienionym straganie).
Weźcie to sobie do serca, bo czujecie się w sieci anonimowi to możecie nabluzgać komuś kogo nie znacie.
ADD: PS2. Wookieb twoja podpowiedź zadziałała reszta twojego postu nie była potrzebna. Może nadejść takie dzień w którym ty coś przeoczysz, o czymś nie słyszałeś, lub nie wiedziałeś, że można coś tam zrobić w bardzo prosty sposób, rozwiązanie będzie oczywiste a ludzie będą ci pisać, "po co się bierzesz za programowanie?" - więc uważaj, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. No cóż ale to zależy od charakteru i nastawienia, twoje nie jest bnajlepsze.
Nie wiedziałem o co chodzi, gdyż nigdy nie zabierałem się za edycję php.ini i na samym końcu tegoś pliku, dopisałem te dwie linijki:
extension=php_mbstring.dll
extension=php_exif.dll
Podpowiedź o usunięciu średnika z kolumny exif była trafna i załapałem, więc w kilku słowach mogłeś odpowiedzieć i nie musiałbyś marnować czasu jak to blooregard nazwał.