Wchodzę i widzę:
Cytat
Aktualnie Surfuje:
1
Wybacz, ale to nie większa twojej pozycji. Mówienie komuś, że tylko on w danej chwili odwiedza stronę to nie najlepszy pomysł. Wychodzi na to, że portal jest słaby i dlatego nikt na niego nie zagląda.
I obok ...
Darmowa rejestracja i prowadzenie konta (jak wszędzie)
Do 25056 punktów na dobę dla kont Basic (po co są te punkty?)
Do 59616 punktów na dobę dla kont PRO (po co są te punkty?)
5 stron dla kont Basic (jakich stron?)
b/o stron dla kont PRO (jakich stron?)
Ratio 4:2.9 dla kont Basic (do czego jest to ratio?)
Ratio 4:6.9 dla kont PRO (do czego jest to ratio?)
10 sekundowy surf time, zapewnia wyłapanie wejśc przez większośc statystyk. (nie jestem specjalistą od marketingu/pozycjonowania ale nie rozumiem tego zdania co daje mi świadomość, że inni "zieloni" też tego nie zrozumieją)
Google BOT lubi strony częsciej odwiedzane! Więc nie czekaj zarejestruj się i kożystaj za darmo już teraz!!!
Ja to rozumiem tak, że oferujecie bota, który będzie wchodził na moją stronę np. mojego bloga
http://srodek.info i w ten sposób nabijecie mi pozycję w google. W zależności od rodzaju konta odwiedzać będziecie różną liczbę stron. Jeśli tak lub nie zrób jakiś slider z konkretnymi informacjami. Jak całość działa.
Zgadzam się z poprzednikami, nie wiadomo po co jest ta strona. Nie ma żadnej informacji po co miałbym się rejestrować, a ja tak po prostu mojego maila komuś nie podam...
PS:
Cytat
Napisał: prO^woKator
I na myśl przychodzi "Gimnazjum". Podpisz się normalnie, imieniem i nazwiskiem lub "zespół example.com"