Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS] Złe nałożenie diva
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
arkos
Rozwiązane //
Na odpowiedź się nie doczekałem, poradziłem sobie sam smile.gif
krzysztof_kf
Co rozumiesz pod słowem normalna bez efektów ? jeśli tak to już jest jquery
arkos
Treść usunąłem bo nic ona tutaj na tym forum nie wniesie gdyż zmieni mi się adres IP i strony już nikt nie zobaczy więc jaki ma to sens, aby taka treść była??
A doprosić się moderatora na usunięcie tematu nie da.

Proszę teraz o wypowiedź Spawnm
cros
Cytat(arkos @ 6.08.2010, 17:51:22 ) *
Treść usunąłem bo nic ona tutaj na tym forum nie wniesie gdyż zmieni mi się adres IP i strony już nikt nie zobaczy więc jaki ma to sens, aby taka treść była??
A doprosić się moderatora na usunięcie tematu nie da.

Proszę teraz o wypowiedź Spawnm

A nie przyszlo Ci do glowy, ze jakby kazdy kasowal tresc posta po rozwiazaniu, to opcja SZUKAJ nie miala by sensu?
Sluszny warn, skoro juz raz dostales ostrzezenie, to czemu robisz to samo ponownie?
arkos
cros, po co nabijasz posty questionmark.gif Czyżby dla rangi questionmark.gif

Cytat(cros @ 6.08.2010, 19:01:36 ) *
A nie przyszlo Ci do glowy, ze jakby kazdy kasowal tresc posta po rozwiazaniu, to opcja SZUKAJ nie miala by sensu?
Sluszny warn, skoro juz raz dostales ostrzezenie, to czemu robisz to samo ponownie?

Jak już napisałem problem był nietypowy i dotyczył źródła strony, która znajdowała się na komputerze ze zmiennym IP. I tak za 1h by nikt nie wiedział o co chodzi bo link by nie działał i nie zrozumiał treści.
cros
Cytat(arkos @ 6.08.2010, 19:32:49 ) *
cros, po co nabijasz posty questionmark.gif Czyżby dla rangi questionmark.gif

Tak wlasnie robie, bo podobno przy 200 postach zostaje sie Moderatorem, a przy 300 Administratorem, zas powyzej 400 przejmujesz serwis na wlasnosc.
Tak gwoli wyjasnienia, to innych rang tu nie widzialem biggrin.gif
Dobry pacjent jestes...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.