Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Zlecę] Skrypt - sprawdzenie czy istnieje + wyświetlenie wyników
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
em.pe
Witam,

Zlecę wykonanie sktyptu opisanego w tym temacie:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=167938

Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez prywatną wiadomość.

Pozdrawiam
celbarowicz
Znam cenę. Brak jednego zera. SZKODA GADAĆ!
Spawnm
Jaka to cena że szkoda gadać?
celbarowicz
15-20 zł! Aż tak to głodny nie jestem.Lubię pomagać, ale jak toś szuka jelenia to mnie wkurza.
sadistic_son
Skoro autor prosił o kontakt na priv celem ustalenia ceny to chyba nie chodziło mu o wpisywanie ceny tutaj...
markonix
Cytat(celbarowicz @ 19.01.2011, 21:44:06 ) *
15-20 zł! Aż tak to głodny nie jestem.Lubię pomagać, ale jak toś szuka jelenia to mnie wkurza.

A ile byś chciał za pierdołę, którą napisać można w 15minut...
Quantum
http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...st&p=828608
Cytat(celbarowicz)
Ja znam cenę. Znowu brak przynajmniej jednego zera.SZKODA GADAĆ!

przynajmniej jednego... smile.gif
phpion
Oj koledzy przesadzacie z tą ceną - moim zdaniem jest adekwatna do wkładu pracy. Ja mogę autorowi takie coś napisać za 20 zł. Najpierw przelew, potem napisanie skryptu.
Quantum
Cytat(phpion)
Oj koledzy przesadzacie z tą ceną - moim zdaniem jest adekwatna do wkładu pracy. Ja mogę autorowi takie coś napisać za 20 zł. Najpierw przelew, potem napisanie skryptu.

ee.. nie załapałeś ironii smile.gif markonix jak i ja odnieśliśmy się do posta celbarowicza, co do ceny za 10-15 min pracy 20zł to jak 100zł/godzine - stawka jak dla jakiegoś project managera cool.gif
celbarowicz
Mogę to wykonać w 5 minut. Ile wyniesie stawka za godzinę? Mam kłopoty z liczeniem.
Daiquiri
Cytat(Quantum @ 21.01.2011, 14:17:57 ) *
ee.. nie załapałeś ironii smile.gif markonix jak i ja odnieśliśmy się do posta celbarowicza, co do ceny za 10-15 min pracy 20zł to jak 100zł/godzine - stawka jak dla jakiegoś project managera cool.gif
Nie przeliczałabym wynagrodzenia na godziny jak ktoś nie zapewni Ci "godziny" pracy smile.gif. Za mniejsze zlecenia zawsze płaci się najwięcej.

Aczkolwiek jak ktoś ma fantazję, czas i ochotę na czteropak piwa/coli i czipsy to zlecenie jest dla niego smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.