Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHPADSNEW - jak zrobić POP-UNDER strony ?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
drumeer
Witam !

Wiem juz jak wstawiać bannery, linki tekstowe, ale nie umiem dodać POP-UNDERA całej strony. Jak co mam to zapisać. Jako banner zewnętrzny ? wewnętrzny ? nie mam pojęcia póbowałem wiele razy i nic.

Po proatu chce aby był pop-under drugiej mojej strony. Aby wszystko sie ładowało jak normalna strona.

Jak to zrobić pokolei ?

Pozdrawiam
Paul
nie rozumiem cie do konca... z tego co mi sie wydawalo popunder to:
Cytat
PopUnder to reklama otwierająca się (bez udziału użytkownika) w nowym okienku przeglądarki. Okienko z reklamą wyświetla się pod twoją stroną, więc nie wzbudzasz u odwiedzającego negatywnych odczuć. Pop-under jest lepiej akceptowany przez internautów niż pop-up czy systemy banerowe, gdyż nie jest nachalną formą reklamy. W przeciwieństwie do pop-up osoby trafiające na twoją stronę poprzez PopUnder nie zamykają jej, lecz interesują się jej zawartością.  

przyklad:
[xml:1:372496a634]<html>
<head>
<script type="text/javascript">
function popunder(adres) {
okno = window.open(adres,'',
'width=350,height=350');
okno.blur();
}
</script>
</head>
<body>
<script type="text/javascript">
popunder('test.htm');
</script>
</body>
</html>
[/xml:1:372496a634]
drumeer
Czyli co w PHPADSNEW można wyświtlac bannery na stronie, bannery w formie pop-upa popundera, linki tekstowe.

Ale ja chce pop-under całej strony.
Aby sie otwierała cała przeglądarka i tam ładowała cała strona ani tylko banner.

Czyli w phpadsnew nie da sie tego ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.