Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: WIN 7 a LAN
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
KCG
Przymierzam się do instalacji WIN 7. Czy nie będzie żadnych problemów z siecią LAN i wymianą plików oraz internetem? Router + 2 kompy XP PRO + ew. WIN 7
vokiel
U mnie nie ma
IceManSpy
U mnie też. Problem był tylko z udostępnieniem drukarki (Win 7 64 bit + drukarka) -> WinXP (32 bit). Ale tutaj znalazłem rozwiązanie: http://windows7forum.pl/drukarka-sieciowa-...nik-t-4141.html
KCG
Udostępnianie plików bez problemu?

EDIT
IceManSpy, dzięki za link, to może mi się przydać, zapomniałem o drukarce, a będzie podłączona właśnie do WIN 7. Dzięki za odpowiedzi wink.gif
www.skrypty.pro
Tak, bez problemu. Też mam taką konfigurację i wszystko działa. Z plikami nie ma najmniejszego problemu.
Wykrywacz
Nie no jasne że będzie problem, bo win 7 nie jest dałngrejdowalny a więc nie będzie działał z xp, trochę działa z vistą ale xp a zwłaszcza wersja PRO jest tak stara. To tak jak byś chciał podłączyć silnik z nowego auta do powiedźmy takiego starego auta.
erix
Zastanowiłeś się chociaż sekundę, co Ty piszesz...?
Fifi209
Cytat(Wykrywacz @ 2.03.2011, 22:57:15 ) *
To tak jak byś chciał podłączyć silnik z nowego auta do powiedźmy takiego starego auta.

Nie widzę najmniejszego problemu. Kupiłem stare auto, zepsuł się silnik to mam kupić nowe zamiast wymienić silnik?
KCG
Co do silnika bym mocno polemizował, dlatego mam wątpliwości, co do wcześniejszej części wypowiedzi smile.gif Skoro innym kolegom działa to chyba jakoś to współpracuje w sieci?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.