Witam.

Poszukuje osoby do współpracy perfekcyjnie znającej php oraz bazy danych SQL.
Najważniejszym dla mnie kryterium jest rzetelność programisty i pełne poświęcenie się wykonywanemu projektowi.
Po ustaleniu terminu liczę na to ,że dotrzymasz słowa bez przekładania oddania projektu na kolejne i kolejne dni.

Miesięcznie posiadam kilka większych lub mniejszych zleceń od prostych skryptów po zaprogramowanie całych rozbudowanych serwisów - więc na pewno dużo zależy od pierwszego zlecenia czy podejmiemy dłuższa współprace na której mi zależy gdyż jestem grafikiem i czasem w jednym tygodniu mam do wykonania kilka projektów programistycznych których nie jestem wstanie obsłużyć.

Aktualnie do wykonania jest filtrowania katalogu produktów.
Sam katalog produktów jest już napisany (skrypt w php odczytujący produkty z bazy SQL).
Trzeba dorobić do tego moduł filtrowania / wyszukiwania podobny a nawet identyczny w funkcjonowaniu do tego który występuje na ceneo.pl w lewej kolumnie.
Po zaznaczeniu odpowiednich wartości (np producentów), albo podaniu zakresów od - do, skrypt dopasuje produkty które spełniają zaznaczone parametry przez użytkownika.
Tak na prawde nie jest to nic innego jak wyszukiwarka bez opcji szukania po nazwie produktów ale po parametrach i właściwosciach.

Wynagrodzenie do ustalenia , adekwatne do wykonanej pracy.

Preferowany kontakt e-mail:
rafal.robakowski@gmail.com - wyślij swoją ofertę, przedstaw portfolio a nawet podaj orientacyjne ceny - to wszystko będzie na Twój plus !
ewentualnie:
gg: 2812312
tel: 667562684