Bardzo długo nie pisałem niczego w php, a teraz mam taki oto problem,
Mam skrypcik rankingowy ale chciałbym móc zmieniać pozycje wyświetlanych wpisów by np interesujący mnie wpis był zawsze na samej górze listy, jednak nie chce zmieniać jego średniej oceny.
Takie oto coś generuje moja toplistę, doszedłem do tego jak dopisywać coś do poszczególnych wpisów wstawiając do kodu
Oto kod generujący listę w widoku.
<div class="table-d2"> <?php foreach ($topReviews as $review): $i++; ?> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td class="ac"> <div style="width:130px;height:130px;"> <table width="100%" height="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0"><tr><td align="center" valign="middle" style="padding:0px;"> <?php if ($review['Review']['file_id'] != 0) { $review['Review']['file_id'], 'small'), 'action' => 'view', 'rurl' => $review['Url']['url']), } else { 'action' => 'view', 'rurl' => $review['Url']['url']), } ?> </td></tr></table></div> </td> <td class="al"> 'action' => 'view', 'rurl' => $review['Url']['url'])); ?></div> </td> <td> <div class="stars"> <?php $rating = 0; } ?> </div> <div class="rating"> </div> 'action' => 'view', 'rurl' => $review['Url']['url']), </td> </tr> </table> </div></a> <?php endforeach; ?> </div>