Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS]Konwersja strony HTML na WordPress. Zapłace!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Istquai
Cześć, znalazłem w internecie bardzo fajny szablon, pobrałem go, ale okazało się że nie jest to szablon do wordpressa tylko HTML Template i ma inne pliki.

Link do tego szablonu: http://rapidgator.net/file/56778051/orizon.7z.html

Moze ktoś mógłby mi go przerobić jezeli nie ma duzo roboty? Moge zaplacic symboliczne 5zł za przeróbke tego.

W razie pytań piszcie na gg: 8115420

Wygląda on tak:

lobopol
Mogę już się zacząć śmiać? Raz błędny dział, a dwa za 5zł to ty sobie co najwyżej piwo kupisz, a nie wynajmiesz kogoś do pracy. Dodatkowo templatka na licencji http://themeforest.net/item/orizon-the-gam...thor=Skywarrior
Istquai
Po pierwsze. Firma zrobi mi to za 30zł i wystawi fakture VAT.
Po drugie. Jakbyś więcej poczytał to byś się dowiedział że udpostępnili ten szablon w darmowej wersji.
lobopol
Raz na stronie są 2 licencje 10 i 15 dolarów (+licencja za 500$ lub 750$), nigdzie nie ma darmowej licencji jest tylko demo do wglądu (a to nie pozwala na używanie we własnych projektach).
Dwa powodzenia ze znalezieniem takiej firmy. Ja jak i większość osób wyśmiałbym takie zlecenie.
Istquai
A jednak ktoś sie podjął tego zadania. Na jutro wieczór powinienem już mieć szablon.
lobopol
Gratulacje, życzę miłego łamania licencji i chwalenia się tym publicznie.
Istquai
Już mogę się śmiać? Może powiesz że Ty masz wszystkie programy, gry, filmy na dysku zakupione? A może jednak również łamiesz licencje?
lobopol
Po pierwsze tak mam wszystko legalne, a po drugie rozróżnij używanie czegoś dla siebie, a w ramach strony internetowej.
Istquai
Po pierwsze. thumbsupsmileyanim.gif
Po drugie. A skąd wiesz że ta strona internetowa nie będzie wyłącznie dla mnie?

@btw, koncze ten offtop bo nie chcę się znizac do Twego poziomu smile.gif pozdrawiam
b4rt3kk
30 zł? Ktoś tanio bierze, mi poniżej 100 zł, przy założeniu, że miałbyś licencję na ten szablon nie chciałoby się nawet kompa włączać. Możesz powiedzieć kto to taki? Przy takich cenach to ja wolę komuś coś zlecić, niż samemu ślęczeć, a i tak będę do przodu.
viking
Jaka cena, taka jakość. Firma zleci na czarno jakiemuś dzieciakowi początkującemu ten się jeszcze ucieszy że ma zlecenie. W sumie nie ma sensu większego w to wnikać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.