Normalnie udzielam się na innym forum, ale postanowiłem przyjść tutaj (po raz pierwszy), bo mam spory galimatias.
Nie wrzucę moich kodów źródłowych tutaj,bo są prze ogromne i zrobiłbym bałagan. Moge wysłać razem z bazą danych osobie zainteresowanej na priv albo mailem. Chyba mailem będzie prościej.
Rzecz w tym, że poprawiłem już bardzo dużo błędów z podręcznika MySql, PHP i Apache dla każdego,
autor: Meloni wydanie 3. Jednak mimo to, cały czas wywala mi błędy w stylu:"Undefinied index "id_glowny" albo undefinied index "typ" i takie tam. Chodzi po prostu o to, że nie mam już do tego siły i dlatego wręcz błagam o pomoc.
Swoją drogą jest to karygodne, żeby w podręczniku za 70 zł były takie błędy w składni.
Jeśli chodzi o dodawanie i usuwanie rekordów, nie mam problemów, wszystko chodzi cacy. W związku z tym wydaje mi się, żę w bazie danych też chyba strukturalnych błędów nie ma, skoro poprzednie rzeczy poprawnie działały.
Dla rozjaśnienia sytuacji: poprzednie kody działały, ale potem zapisałem je od nowa i na podstawie podręcznika zacząłem je modyfikować. No i zaczeły się jaja....Będę bardzo wdzięczny za pomoc.