Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ebook, może praktyki?
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Utilaft
Witam. Umiem w PHP w stopniu? hmm, właściwie sam nie wiem. CMS potrafiłbym napisać, więc chyba podstawy mam opanowane.

Nie wiem czy jakiś ebook, czy coś, bo chciałbym się dalej uczyć, tworzyć bardziej zaawansowane skrypty, później sprzedawać je.

No i tu pytanie dla Was:: Czy dalej tworzyć skrypty, uczyć się przy tym czy może jakiś ebook?
Posio
Pisz pisz i jeszcze raz pisz... Czy to analizować i zmieniać juz gotowy kod, czy to pisac coś od podstaw. Po prostu zdobywaj doświadczenie. Poziom podstawowy to dla każdego co innego smile.gif
werek
jak chcesz się rozwinąć to spróbuj przeanalizować kod któregoś z framework'u zdobędziesz i wiedze i troche doświadczenia jak będziesz z nim próbował, a przede wszystkim kup sobie porządną książkę o wzorcach projektowych w php, jeżeli liczysz na prace w tym zawodzie to te dwie rzeczy sa absolutną podstawą jeżeli chcesz z tego potem wyżyć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.