Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czekanie na połączenie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
krzysztof_kf
Witam jak zrobić coś takiego aby osoba która dzwoni do mnie na telefon firmowy w trakcie czekania została już poinformowana że dodzwoniła się do odpowiedniej firmy.

Coś w stylu "Dodzwoniliście się państwo do firmy KOWALSKI HODLING, proszę czekać na połączenie."
Pyton_000
Odbierz powiedź co musisz i połóż słuchawkę na gramofon.
Damonsson
Mistrz thumbsupsmileyanim.gif
krzysztof_kf
Ma ktoś z was pomysł aby nagrać kilka słów o to co zapytałem w temacie, potem wrzucić to na zasadzie granie na czekanie questionmark.gif

Też chciałbym aby to było porządnie zrobione, również jakiś program by się przydał który umożliwia ustawieniu paru słów.
Pyton_000
Profesjonalnie będzie:
Włączasz magnetofon kasetowy (to jest dość ważne bo kasety są małe), następnie wysyłasz do profesjonalnej wytwórni nagraniowej aby Ci nagrali to na płytę winylową a jak już Ci odeślą to zatrudniasz małpę która będzie odbierała telefony (nawet te mobilne bo będzie chodziła) i kładła słuchawkę na gramofon.
memory
lepiej murzyna snitch.gif
gitbejbe
słabych lotów macie żarty z kolegi .. ;/ normalna rzecz, chłopak nie wie więc pyta a wy już szydzicie... Odpisuje bo akurat tak się składa, że na co dzień zajmuje się miedzy innymi takimi rzeczami a muszę sobie przyznać, że znam się na tym jak mało kto. 12 lat doświadczenia- w tym również dla zagranicznych klientów, począwszy od zwykłych systemów tzw " auto-sekretarki " po rozbudowane systemy zarządzania połączeniami. Polecam się na przyszłość !
valkirek
Cytat(gitbejbe @ 4.06.2014, 07:19:01 ) *
słabych lotów macie żarty z kolegi .. ;/ normalna rzecz, chłopak nie wie więc pyta a wy już szydzicie... Odpisuje bo akurat tak się składa, że na co dzień zajmuje się miedzy innymi takimi rzeczami a muszę sobie przyznać, że znam się na tym jak mało kto. 12 lat doświadczenia- w tym również dla zagranicznych klientów, począwszy od zwykłych systemów tzw " auto-sekretarki " po rozbudowane systemy zarządzania połączeniami. Polecam się na przyszłość !

Ja w tym siedzę ale koledze nie napisze ani słowa na forum

gitbejbe Twój post jest po prostu bezsensu chyba, że liczysz na jakieś profity? wink.gif

Ja tam robie takie rzeczy za darmo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.