<a href="link&cos=1">Menu 1</a> <a href="link&cos=2">Menu 2</a> <a href="link&cos=3">Menu 3</a>
i jeśli w przeglądarce pojawi się jakieś uid z cos to wyświetlam zawartość strony.
<if test="game:|:$this->request['cos'] == 1 OR $this->request['cos'] > 3"> zawartosc 1 </if> <if test="game:|:$this->request['cos'] == 2"> zawartosc 2 </if> <if test="game:|:$this->request['cos'] == 3"> zawartosc 3 </if>
I w zawartości 3 będzie przycisk na dodawanie wszystkich danych do bazy danych. Jednak jeśli przechodzę w menu na inne pod szablony to mi je resetuje. Robiłem już odpowiedni skrypt w php że jeśli wypełniłem wszystkie dane w "cos 1" i kliknąłem odpowiedni przycisk do od razu mi dodawało do bazy danych. Potem w "cos 2" to samo. Lecz w tym skrypcie był jeden minus. Jeśli chciałem wrócić do któregoś pod szablonu to mi nie wyświetlało danych które wysłałem do bazy. Oczywiście mógłbym odczytywać od razu z bazy danych przez największe uid ale co jeśli wejdę do tego szablonu pierwszy raz? Pokaże mi się z automatu.
Jest na to jakiś skrypt js?