Witam,
tworzę stronę pod agresem gabinetseniora.pl. Na stronie głównej mam przycisk DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ. Chciałabym, żeby odsyłał do strony gabinetseniora.pl/zagadnienia, jednak mam problem z edytowaniem kodu, jak dla mnie to na tą chwilę jeszcze zbyt wysoka poprzeczka, jestem silnie namaszczona htmlem i niestety daje się to we znaki.
Fragment kodu do edycji wygląda następująco:
<div id="slider_container">
<div class="row">
<div class="four columns">
<h1><?php if(esc_html(of_get_option('welcome_head')) != NULL){ echo esc_html(of_get_option('welcome_head'));} else echo "Cieszę się, <br>że mogę być <br>z Tobą" ?></h1>
<p><?php if(esc_textarea(of_get_option('welcome_text')) != NULL){ echo esc_textarea(of_get_option('welcome_text'));} else echo "Zapoznaj się z informacjami na temat działalności mojego gabinetu oraz dowiedz się, czym w istocie zajmuje się dziedzina medycyny jaką jest geriatria." ?></p>
<?php if(of_get_option('wel_button') != "off") { ?>
<?php if(esc_html(of_get_option('welcome_button')) != NULL){ ?>
<a class="button large" href="<?php if(esc_url(of_get_option('welcome_button_link')) != NULL){ echo esc_url(of_get_option('welcome_button_link'));} ?>"><?php echo esc_html(of_get_option('welcome_button')); ?></a>
<?php } else { ?> <a class="button large" href="<?php if(esc_url(of_get_option('welcome_button_link')) != NULL){ echo esc_url(of_get_option('welcome_button_link'));} ?>"> <?php echo "Dowiedz się więcej"
?></a> <?php } ?>
<?php } ?>
</div>
W jaki sposób go zmodyfikować, żeby po kliknięciu na button odsyłało mnie do wspomnianej wcześniej podstrony?