Panowie, jestem na etapie nauki PHP i MySQL, kożystając z książki Firest Head PHP. Doszedłem do strony 239 do momentu kiedy rezygnujemy z pliku html, który ma przesyłać metodą POST dane do zmiennych w pliku php. Po wstawieniu wszystkiego w pętle if , formulaż sie przeładowuje bez zadnego komunikatu. Tak jak bym po prostu odswierzył stroną. Przesyłam kod:
<?php $from = 'konrad@wp.pl'; $subject = $_POST['subject']; $text = $_POST['elvismail']; $output_form = false; $output_form = true; } $output_form = true; } $output_form = true; } $query = "select * from email_list"; $result = mysqli_query($dbc, $query); while ($row = mysqli_fetch_array($result)) { $to = $row['email']; $first_name = $row['first_name']; $last_name = $row['last_name']; $msg = "Drogi $first_name $last_name, \n$text"; } mysqli_close($dbc); } } else { $output_form = true; } if($output_form) { ?> Temat wiadomości:</br> <input type="text" name="subject" size="43"/></br> Treść wiadomości:</br> <textarea name="elvismail" rows="8" cols="60"></textarea></br> <input type="submit" value="Wyslij"/> </form> <?php } ?>