witam mam następujący problem ...
w bazie danych mam tabele "kategorie" (id, nazwa), mam 106 rekordów w środku.
te rekordy chce wyświetlić w 3 kolumnach, jednach skrypt który napisałem nie wyświetla mi wszystkiego, zawsze wyświetla tylko parzystą liczbę rekordów, nie mam pojęcia co robię nie tak ... oto mój skrypt.
<?
$ile_pol = round($ile_cale/3
);
$dwa = round($ile_cale/3
) +$ile_pol; $trzy = $ile_cale;
$z = mysql_query(\"select * from kategorie order by nazwa LIMIT 0,\".$ile_pol.\"\"); $p = mysql_query(\"select * from kategorie order by nazwa LIMIT \".$ile_pol.\",$dwa\"); $y = mysql_query(\"select * from kategorie order by nazwa LIMIT \".$dwa.\",$trzy\");
echo \"<tr><td align=top width=250 class=katalog>\"; echo \"<table border=0 width=250><td width=100%>\"; echo \"<font color=red style=\"size: 1px;\">»</font> <a href=?go=kat&id=$c[id]>$c[nazwa]</a>\"; echo \"</td></table></td>\";
echo \"<td align=top width=250 class=katalog>\"; echo \"<table border=0 width=250><td width=100%>\"; echo \"<font style=\"size: 1px;\" color=red>»</font> <a href=?go=kat&id=$g[id]>$g[nazwa]</a>\"; echo \"</td></table></td>\";
echo \"<td align=top width=250 class=katalog>\"; echo \"<table border=0 width=250><td width=100%>\"; echo \"<font style=\"size: 1px;\" color=red>»</font> <a href=?go=kat&id=$j[id]>$j[nazwa]</a>\"; echo \"</td></table></td></tr>\"; }
echo \"</table></center>\"; ?>
prosze o pomoc ...