@krzychu, rozumiem twoje zdenerwowanie zaistniałą sytuacją. Ale i ty powinienneś zrozumieć mnie.
Cytat
Czytałem w 3 manulach o tej funkcji. No i niewiele zrozumiałem.
Each(); - zwraca bieżący element tablicy oraz nadaje następnemu atrybut bieżącego. Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć na "bardzoej " przejrzysty język??
Będąc początkującym i wcześniej nigdy nie mając styczności z tablicami nie łatwo jest zrozumieć takst : Each(); - zwraca bieżący element tablicy oraz nadaje następnemu atrybut bieżącego. Dopiero po poście Rast/Abaddon'a który nie zaczą się na mnie wydzierać

tylko okazał trochę wyrozuimałości i pomógł wszystko mi się rozjaśniło. Ciężko mi zrozumieć takich ludzi jak ty. Zastosowałem się do regulaminu i mojego posta umieściłem na odpowiednim forum. Treść też była odpowiednia,
bo napisałem wcześniej:Cytat
Czytałem w 3 manulach o tej funkcji. No i niewiele zrozumiałem.
Each(); - zwraca bieżący element tablicy oraz nadaje następnemu atrybut bieżącego. Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć na "bardzoej " przejrzysty język??
Zobacz sobie
to, może zrozumiesz o co mi chodzi. Dlatego czasem, jak piszę posta boję się że jedna z osób tak dokuczliwych jak ty wejdzie i zacznie wszystko i wszystkich krytykować i grozić:
Cytat
Ludzie, bez jaj! @dexter_m: trzeba Ci tutaj zacytować słowo w słowo manual, bo sam jak do niego zajrzysz to nie zrozumiesz??

Ja rozumiem, że każdy był początkujący, ja też, ja też pytałem innych jak czegoś nie rozumiałem i też dostawałem odpowiedzi (albo nie...), ale nie róbmy z tego parodii!
Manuale są (po polsku!), linki do manuali są (jak byk na każdej stronie forum!), a to, że komuś nie chce się wklepać (przekopiować...) jednego czy dwóch przykładów, poekserymentować zmieniając to czy owo, no to sorry.
Następnym razem, jak zobaczę, że ktoś bezpodstawnie pyta o to, co robi jakaś funkcja z manuala, zwłaszcza, jeżeli opisane jest to po polsku, będę wyciągał konsekwencje w postaci zamykania takich wątków!
Ja swój błąd już zrozumiałem, może i ty zrozumiesz...
Pozdrawiam, dexter.