Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Na latwizne... bo czas goni
Forum PHP.pl > Forum > PHP
vipee
Mam wielka prosbe...
czy natknal sie ktos a moze ktos ma...

potrzebuje ranking osob ktore zdobyly najwieksza ilosc punktow...
tzn z mozliwoscia dodawania ich itd...

niepogardze czymkolwiek (chyba tongue.gif)
z gory dziekuje...
na przyszlosc nie bede o to prosil... ale niestety nie mam teraz czasu. a wiem ze to nie problem i wiem ze nie jeden taki ranking moze byc w netcie biggrin.gif
wool
Możesz trochę jaśniej :?:
vipee
jasniej...
otoz potrzebuje ranking osob ktore moge dodawac i edytowac i usuwac, etc.

ma to byc po prostu tabela gdzie bedzie podane miejsce, osobe, ilosc zebranych punktow, oraz jego opis czy tez dokonania...

i teraz ma byc to posortowane wedlug ilosci zdobytych punktow od najwiekszej w dol...

ma to byc dodawanie osob... potem dodawanie im zaslug i punktacji...

taki TOP10! biggrin.gif
bo 3 osoby z najwieksza iloscia punktow ma dostac nagrody itp biggrin.gif

nie wiem co jeszcze powiedziec...
no w panelu administracyjnym ma byc dodawanie osob... dodawanie im punktow wraz z opisem za co... edytowanie punktow osob itd

a w efekcie ma to byc po prostu tabela wyswietlona na glownej stronie...

moze tez byc np glebszy wglad w osobe ile miala zaslug i ile za nie zdobyla punkty

chyba wszystko...
Mac
Cytat
jasniej...
otoz potrzebuje ranking osob ktore moge dodawac i edytowac i usuwac, etc.

ma to byc po prostu tabela gdzie bedzie podane miejsce, osobe, ilosc zebranych punktow, oraz jego opis czy tez dokonania...

i teraz ma byc to posortowane wedlug ilosci zdobytych punktow od najwiekszej w dol...

ma to byc dodawanie osob... potem dodawanie im zaslug i punktacji...

taki TOP10! biggrin.gif
bo 3 osoby z najwieksza iloscia punktow ma dostac nagrody itp biggrin.gif

nie wiem co jeszcze powiedziec...
no w panelu administracyjnym ma byc dodawanie osob... dodawanie im punktow wraz z opisem za co... edytowanie punktow osob itd

a w efekcie ma to byc po prostu tabela wyswietlona na glownej stronie...

moze tez byc np glebszy wglad w osobe ile miala zaslug i ile za nie zdobyla punkty

chyba wszystko...

Chodzi oto, że ma być możliwość przydzielenia punktów z panelu administracyjnego "ręczenie"?
Czy skrypt ma "sam" "za coś" (za ustalone żeczy np. za ilość wpisów w księdze gości) przyznawać punkty?
smile.gif
vipee
w pelni prostota biggrin.gif
czyli recznie tez dobrze biggrin.gif

to ma byc na szybko... bo chodzi o zliczenie punktow ludzia z klubu za zajecie miejsc w przeroznych konkursach...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.