Cytat
strasznie małe możliwości edycyjne stron jak to? taki sam edytor jak ma WORD.
To, że go nie znalazłem dowodzi tylko tego samego - interfejs nie jest jeszcze zbyt przyjazny. "Opis rozszerzony" zamiast "Edycja zawartości"? Popracuj nad ergonomią, najlepiej poproś po prostu kogoś żeby coś zrobił i obserwuj - większość złych rozwiązań wyjdzie od razu.
OK faktycznie, jest fck - wczesniej nie zauważyłem.
To jeszcze inny test, mój ulubiony test na CMS-y. Widzę, że poszedłeś po najmniejszej linii oporu. Otwieram plik do edycji w jednym oknie oraz w drugim, wpisuję jedną treść i save, wpisuję drugą treść i save. No i co - treść została po prostu nadpisana, ani przepraszam, ani dziękuję. Aż boję się co będzie jak wyedytuję sobie element który wcześniej usunę. Jak sobie wyobrażasz pracę w środowisku wielu użytkowników na takim systemie?
Nie chcę zniechęcać ani bezproduktywnie krytykować - to po prostu zimna analiza. Po prostu - od pomysłu do PRODUKTU jest jeszcze długa droga i to zazwyczaj ciężka bo się nie implementuje fajnych featuresów tylko trzeba poprawiać, testować, uwzględniać uwagi innych, poprawiać, testować ... itd.