Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www][portfolio] www.icetique.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
tommy4
Jak w temacie, proszę o ocenę raczej funkcjonalności niż grafiki (bo grafikiem nie jestem - chodziło tylko o to, żeby była przejrzysta). No i ocenę treści.

www.icetique.pl
nrm
strona "pierdzi" (po co?), teksty we flashu (po co?)
skowron-line
Strona słaba ogolnie ciemna nie podoba mi sie w skali od 1-10 dam 3-
suchy1
Cytat(tommy4 @ 9.04.2008, 10:41:36 ) *
Jak w temacie, proszę o ocenę raczej funkcjonalności niż grafiki (bo grafikiem nie jestem - chodziło tylko o to, żeby była przejrzysta). No i ocenę treści.

www.icetique.pl

wylacz dzwiek w przyciskach i dodaj tlo..za czarno jak dla mnie :-)
MMX3
Chyba na flashzone to powineneś wstawić a nie na php.pl...

1. Jak już się decydujesz na Flash to ma to być powalające i kopać w kulki. A to ani nie powala. I jeszcze robi "Cyk" przy hover'ach..
2. Wiem że ciężko wygospodarować czas żeby zrobić coś dobrego poprostu dla siebie za darmo. Ale potraktuj to jako inwestycje w twój przyszły biznes.
3. Klient patrząc na tę stronę pomyśli że to najlepsze co mogłeś zrobić. Zatem kup layout u profesjonalisty.
4. GoogleBot nie będzie kochał tej strony.
5. Jak już masz bloga na WP postawionego, to lepiej zrobić nowy theme i używać go jako CMS.

Chyba tyle. Nie sprawdzałem Validatorem bo mi sie nie chciało tongue.gif
sniezny_wilk
Ja może przyczepie się trochę treści.. Piszesz, że masz duże/długie doświadczenie w PHP5 OOP, a później.. 3 lata 1 jeden serwis..
daniel1302
To co ty dałeś we flashu jest dostępne w JS(Ajax[MintAjax]) tyle, że szybciej będzie działało na JS
.radex
Nie obraź się, ale nie nawidzę stron we flashu.

1/10
nasty
1. Moze powiesz mi jaki jest sens calego dzialu "Technologies" ? jakbym chcial sie dowiedziec o tych technologiach to bym uzyl google/wikipedia a taka lista technologii zwiazanych z tematyka IT jest conajmniej bezsensowna, szczegolnie ze podajesz tylko bardzo skrocone definicje...

2.
Cytat
Languages: English - Very good
WTF?! biggrin.gif w "Skills" nie odczytalem sie zadnego poprawnego zdania tongue.gif

3. Jak juz koledzy mowili, ten flash jest nie potrzebny

4. GFX..... 2/10

nie chce Cie zniechecac smile.gif mam glupie metody mobilizacji ludzi do samodoskonalenia smile.gif
tommy4
Cytat
2. WTF?! biggrin.gif w "Skills" nie odczytalem sie zadnego poprawnego zdania tongue.gif

mhm.

Nowa wersja wkrótce z profesjonalnym wyglądem. winksmiley.jpg Proszę już tu nie pisać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.