Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PARTY 2 [w. HTML] blue & orange [w. poprawiona]
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
emilio
Proszę o ocenę. End Topic!
Fipaj
Ładny.

Formularz wyszukiwarki powninen być na stronie głównej, inaczej nikt w nią nie kliknie.

Pokaż kod strony lub przynajmniej wynik walidatora. Strona musi być zgodna ze standardami
Vertical
Cytat
Strona musi być zgodna ze standardami

...nie musi, ale dobrze, żeby była...
Co do layoutu to mi się podoba, tylko to białe miejsce na tekst... zapełniłbym czymś. Jakimś background-image albo czymś, bo troszkę tam pusto
Fipaj
Pokaż screen z walidatora, bo ci nie uwierzymy... smile.gif
_Mateo
stronka swietna - przejzysta, fajnie sie ja oglada - jednym słowem pięć Plusz smile.gif
Strus
Ładna strona, taka świeża. Nie wiem tylko czy na dłuższą metę ten niebieski nie jest zajaskrawy.
kicaj
Za duzy top!

Wolabym ocenic wersje html
kyno
Pod IE sie rozwala ;/ pod ff troche mniej
strife
Jak dla mnie za dużo grafiki, cenię proste strony... Co do samego wyglądu, ładny.
patrycjusz
dawno nic nie pisałem i jeden pościk nie zaszkodzi biggrin.gif
ale wracając do tematu, na plus nie stwierdziłem... na minus:
- top - wielki, ogromny przesłania mi ponad pół ekranu (podziałka 1024*768)) - tragedia, poza tym ten top jest pusty! kominek? lol,
- wyszukiwarka pod przyciskiem - hmm..... błąd błąd i jeszcze raz błąd,
- form - tragedia pod względem kolorystycznym na moim lapciu nic nie widze... ściemniam troche obraz.. kurna dalej nic.... - zrób wyraźne kolorystycznie kontury to powinno być lepiej winksmiley.jpg
podsumowywać nie będę bo i po co .... najpierw ukończ porządnie robote wtedy wystaw do ocenki winksmiley.jpg
pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.