Może zwiększ szerokość:
<div id="counter-strike_top-menu">
Ustaw szerokość dla:
(to powinno rozwiązać problem, bo miałem podobny)<ul class="counter-strike_menu-glowne-ul">
<strict> ?
Popróbuj też z :
Pozmieniaj szerokość dla elementów <a>
Usuń display: inline-block z elementów <a>
Cytat
Co nie zmienia faktu, że profesjonalny koder nie pozwoli sobie na ignorowanie jednej grupy użytkowników, nawet jeśli ta grupa jest tak nie wyedukowana (żeby nie powiedzieć głupia), by wciąż używać badzIEwia.
Czyli co, wszyscy profesjonalni koderzy tworzą wersje swoich stron pod Netscape 3, wszelkie przeglądarki dla komórek, przeglądarki tekstowe itp. itd.? "Kurczę, bo przecież nie mogę ignorować tych grup!"
Sądzę, że profesjonalny koder robi swoją stronę używając porządnego kogu, a wtedy dla IE trzeba zwyczajnie przepisywać połowę na nowo, a dla IE6 niektóre części interfejsu wręcz są niemożliwe do przepisania. Nie wiem, czy profesjonalny koder będzie miał ochotę przerabiać/rezygnować z funckji interfejsu - zwłaszcza, jeśli wie, że odwiedzający nie powinien mieć problemu z aktualizacją/zmianą przeglądarki, co mu zajmie 5 minut max + 0$? A dopasowywanie strony przy każdej kolejnej zmianie .. bezcenne.
Ja się za guru nie uważam, ale sadzę, że pod profesjonalizm 'podchodzę' i zwyczajnie stronię od zleceń, gdzie >trzeba< robić wersję pod IE6. IE7 jakoś przeboleje..
Zrozumiałbym natomiast takie twierdzenie:
Cytat
Co nie zmienia faktu, że bogaty właściciel nie pozwoli sobie na ignorowanie jednej grupy użytkowników, nawet jeśli ta grupa jest tak nie wyedukowana (żeby nie powiedzieć głupia), by wciąż używać badzIEwia.
Chyba koniec offtopu?