Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS]Gradient jako tekst
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > CSS
wree
Witam.

Wstawiłem sobie gradient do tekstu wg TEGO.

I mam taki problem. W body mam margin:auto aby serwis był na środku, a musi być margin:0; aby IE7 przy minimalizowaniu i maksymalizowaniu okna przestawiał tekst razem ze stroną, inaczej pozostawia go na starym miejscu aż do odświeżenia.

I moje pytanie, czy istnieje sposób aby to poprawić w IE? Próbowałem już wstawiać tekst w inny div z margin 0; ale nie pomaga.
Moli
Kod
margin: 0px auto;
?
wree
Próbowałem już wcześniej, nie pomaga. Biorąc pod uwagę to, że 70% odwiedzających to badziewny IE, ciężko będzie mi się pożegnać z tym efektem... jeżeli nie znajdę rozwiązania.

znalazłem rozwiązanie

wystarczy w css-ie w body dodać

Kod
position:relative;

i wszystko śmiga.
nexis
Cytat(wree @ 3.09.2008, 21:41:56 ) *
znalazłem rozwiązanie

wystarczy w css-ie w body dodać

Kod
position:relative;

i wszystko śmiga.

Szczególnie, że to jest właśnie pierwszy krok instrukcji instalacji, który jest dodatkowo dwa razy powtarzany. Innymi słowy: temat założony niepotrzebnie.
wree
Chyba sobie żartujesz. Gdzie Ty w tej "instrukcji" widzisz odpowiedz na mój temat?questionmark.gif

hmm??

Pokaż mi to palcem, bo chcę uwieżyć, że śnie...
f1xer
Cytat
The only important thing is to make sure that you set position property to relative;.
czyli jednak temat założony niepotrzebnie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.