<?php $query1 = "SELECT * FROM `xxx` WHERE `data` = '".$x."' "; for ($i=0; $i < $num_results1; $i++) { $query = "SELECT * FROM `xxx` WHERE `data` = '".$x."'"; $query2 = "SELECT * FROM `x` WHERE `xx` = '".$cos1."'"; // ... $query3 = "SELECT * FROM `x` WHERE `xx` = '".$cos2."'"; // ... // ... to co tu było, jest nie jest potrzebne } ?>
i chciałbym aby pętla pobierała zmienne cos1 i cos2 z nastepnych rekordów... teraz wykonuje to co ma wykonywać ale tylko dla pierwszej pary tych zmiennych, pobiera z pierwszego rekordu z tabeli który zgadza sie z warunkiem i konczy swoją prace na tych samych danych, jesli nie bedziecie mieli pomyslu albo jak cos skopalem to pozostaje mi rozpisanie pętli (normalnie powinna leciec minimum 200 razy... a tak bym musial dowalic jeszcze jeden warunek przy zapytaniu do bazy zrobic 20 (pewnie plików bo jesli dalbym do 1 to duzo KB wyjdzie) razy po 10 kodu z petli przy innych nazwach query result row chociaz teraz jak tak mysle to znów miałbym pewnie tam gdzies problem... musialbym w warunku dodać jeszcze id...(niechce narazie o tym myslec... ) ehh i to wszystko jeszcze ma lecieć do crona... mam nadzieje, że ktoś mi pomoże