Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: servery
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Zeuss
Siemka...poszukuje darmowych serwerow obslugujacych php...w polsce jak wiem jest tylko free.komrel...ale on wyrzyca konta nawet jak sie ma ponad 100 pkt...slyszalem ze jest duzo czeskich darmowych...ale nie mam zadnych linkow...moze zna ktos z was takowe darmowe servy z php z gpry thx za odpowiedz

Pozdro
itsme
wiesz ten temat jest juz chyba 10 raz poruszony na forum...
jak kazdy dobry prdukt tak i ten (phpBB) posiada tak zwana wyszukiwarke ... mowie Ci swietne narzedzie

Pozdrawiam
Zeuss
wyniki poszukiwan:
boo.pl <--- mialo byc darmowe a jest 8zl/ miech i 150 odwiedzin dziennie
free.komrel <--jak mowilem odpada
webzdarma.cz <---nadal czekam na ich maila zwrotnego
host.sk <---- nie przyjmuja nowych
dk3.com <--- owszem rejestracja za free...ale juz reszta kosztuje..

wiec zna ktos moze jakies inne stroki free? bylbym wdzieczny...

Pozdro
itsme
ok dam Ci za darmo dostep
podaj mi login jaki chcesz ile miejsca oraz email i wszytkie dane osobowe imie nazwisko adres itp
server na laczu 12MBitow docelowo 16MBotiow z CIR-em 2MBity
pasuje wiec napisz
pozdrawiam
Zeuss
moglbys napisac na GG (moj nr 1128380) bo przez WWW sie raczej rzeczy nie zalatwia smile.gif
itsme
[size=18]PW Prywatna Wiadomosc
jezeli chcesz te konto to itsme@irc.pl
Pozdrawiam
Zeuss
...tak sobie mysle...po cio ci moj adres i dane osobowe?
itsme
ok niewazne i nieaktualne ....... chcialem miec gest nie to nie LOL laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ps. szukaj dalej ....

Pozdrawiam
Zeuss
Nie obraz sie...ale to jakby powiedziec zlodziejowi...gdzie sie trzyma klucze od domu+ strzaleczka gdzie schowane sa kosztownosci....w necie chodzi o prywatnosc...moge sie zalozyc ze wiekszosc userow...nie podaje swoich oryginalnych danych.....

wiec ponawiam pytanko....
czy zna ktos jakies servy za free...z obsluga php .. nie liczac przykladow podanych przezemnie wyzej
Zeuss
hmmmmm. a moze ktos ma konto na host.sk....ktorego juz nie uzywa...i moglby oddac? bylbym wdzieczny

Pozdro
konrad_vme
mówiłeś, że webzdarma.cz nie odpisuje, ja już tam dwa konta założytem... więc spróbuj jeszcze raz, acha, mail zwrotny doszedł do mnie natychmiastowo...

itsme
z tym kontem... to masz jakieś poważne konto, własny serwer, gwarancję, że zawsze działa... nawet za $ mógłbym coś ciekawego wykupić, bo z konta mojego sponsora g3.pl, nie jestem do końca zadowolony sad.gif, często coś nie działa...
kurtz
Cytat
Siemka...poszukuje darmowych serwerow obslugujacych php...
http://php.faq.pl/klucz/serwery
Zeuss
thx kurtz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.