DB function failed with error number 1
Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_1d8_0.MYI' (Errcode: 28) SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, u.name AS editor FROM jos_sections AS c LEFT JOIN jos_content AS cc ON c.id = cc.sectionid LEFT JOIN jos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN jos_groups AS g ON g.id = c.access WHERE scope = 'content' GROUP BY c.id ORDER BY
d18
c.ordering, c.name LIMIT 30

Witam ostatnio przeniosłem się moim cms'em joomla na serwer domowy (dedyk) z systemem freebsd, apache, php i mysql w wersjach bardzo świeżych (2008 rok).

Ten błąd wyświetla mi się gdy w panelu admina otwieram zakładkę Moduły, bądź komponenty. Sądzę, że gdzieś są źle ustawione uprawnienia, ale nie wiem gdzie.

Drugim problemem jest to ze po zalogowaniu zamiast być zalogowanym, to wywala mi błąd że nie mam takich uprawnień aby zobaczyć tą stronę.

Trzeci błąd to już bardziej od strony serwera: Gdy public_html (folder z plikami od strony www) ma chmody inne niz 777 to wtedy wywala mi błąd że nie mam uprawnień (You don't have permission to access on this server.)

Te wszystkie błędy związane są z tymi nieszczęsnymi chmodami, htaccess nie pomaga w tym wypadku. Proszę o szybką odpowiedź, bo strona MUSI ruszyć w poniedziałek. Pozdrawiam i liczę na Was - Thunderbird.