Tak jak pisałem błędy poprawiłem, ten z niekończącą się pętlą też. Wkleję nowy kod:
<?php
if(isset($_POST['send'])){ $typy = array('image/gif', 'image/jpeg', 'image/png', 'image/jpg'); } elseif(!in_array($_FILES['file']['type'], $typy, true)){ echo "Nie dozwolony format pliku!"; } elseif($size[0]<1 or $size[1]<1){
echo "Plik nie jest obrazkiem(minimalna wielkość 1px x 1px)"; } elseif($_FILES['file']['size']>256000){
echo "Plik ma zbyt duży rozmiar"; } else{
$check=false;
while(!$check)
"r","h","k","y","4","p","q","w","n","2","8","a"
);
$i = 0;
$kod = "";
while($i<=4){
$kod .= $randed[$z];
$i++;
}
if(!file_exists('files/'.$kod.$_FILES['file']['name'])){ if(move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], 'files/'.$kod.$_FILES['file']['name'])){ } else {
}
$check=true;
} else{
continue;
}
}
} else{
echo "Upload, dozwolone pliki: JPG, PNG, GIF<br />"; echo "<form method='post' enctype='multipart/form-data'>"; echo "<input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='256000' />"; echo "<input type='file' name='file' /><br />"; echo "<input type='submit' name='send' />"; }
?>
Echa i exity są tymczasowo, to miałby być sam silnik, layout w smarty. Gorzej, że gdy wybieram plik i wysyłam to nic się nie dzieje, a za chwilę mam "Połączenie przerwane przez serwer", na folder files nadałem chmod 777. Jakieś pomysły?
O matko. Coś ze mną nie tak, zamieniłem miejscami true i false i działa

Dzięki wszystkim.