Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Grafika szukam] Grafika do wykonania grafiki
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
justyn
Witam,
Zlecenie dla grafika odnosnie kilkunastu grafik pod web. Zeby bylo jasne - place 10 zl za grafike. Wiecej w liscie ode mnie
Wszystkich PROFESJONALNYCH i tylko PROFESJONALNYCH grafikow prosze o email do mnie + portfolio i tylko z portfolio !
Inne listy nie beda rozpatrywane.
email: pehape[at]gmail.com
nevt
może cię rozczaruję, ale za 10 zł nie kupisz profesjonalnej grafiki i u profesjonalnego grafika. niedoszacowałeś budżet przynajmniej kilkukrotnie...
justyn
mysle ze doszacowalem nie watpie. To sa proste grafiki al nie chce zeby to byly osoby ktore sie ucza i szukaja po necie rozwiazan.
pyro
to za 10 zł nie ma szans...
phpion
Cytat(justyn @ 17.10.2008, 18:31:29 ) *
... place 10 zl za grafike ... tylko PROFESJONALNYCH grafikow ...

Skoro PROFESJONALNI graficy robią grafiki za 10 zł to za ile robią nieprofesjonalni? Dopłacają jeszcze? Człowieku, weź się nie ośmieszaj - N I K T za taką sum(k)ę nie będzie robił ci grafik. Szanujesz siebie (szukasz tylko PRO) więc szanuj i innych (płać adekwatnie do wykonanej pracy i posiadanych umiejętności).

sciana.gif
justyn
Cytat(phpion @ 17.10.2008, 19:29:20 ) *
 Człowieku, weź się nie ośmieszaj - N I K T za taką sum(k)ę nie będzie robił ci grafik.

sciana.gif

Mowisz za wszystkich ? Wow, to jestes naprawde jakis guru exclamation.gif! Ave exclamation.gif Klade sie na kolanach z ojcem dyrektorem...
We will see. Anyway , EOT for you exactly. Have you any Q concrete ?
phpion
blinksmiley.gif ty naprawdę wierzysz w to co piszesz? Jeśli chodzi o moje wypowiadanie się za wszystkich: co powiesz na stwierdzenie "N I K T nie jest w stanie pocałować się w potylicę"?

PS: kończąc tą głupią akcję: jak można kłaść się na kolanach?
mkdes
@justyn; spi**** dziadu
Cysiaczek
@mkdes - Co to ma być? Onet?

Zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.