Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kubki Php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
itsme
wszystkie zapłacone paczki wysłane ...
CI którzy pytają o kasę, wysyłkę - tak kasa dotarła, tak paczuszka wysłana
Athlan
Stan zamówienia można sprawdzać pod adresem:
http://sklep.php.pl/stan-zamowienia.html

Dodatkowo został umieszczony link w prawym menu w strefie włączonej dla zalogowanych użytkowników.
soft_dev
Cytat(Athlan @ 11.03.2009, 15:58:53 ) *
Stan zamówienia można sprawdzać pod adresem:
http://sklep.php.pl/stan-zamowienia.html

Dodatkowo został umieszczony link w prawym menu w strefie włączonej dla zalogowanych użytkowników.

No i super smile.gif
Moli
#36 zapłacono wysłano smile.gif No podoba mi sie biggrin.gif
skowron-line
@Athlan możesz jeszcze dodać datę wysłania.

EIDT:

Dzis przyszyły do mnie kubeczki. Teraz bede musiał się namyślić co z niego pić bo ani kawy ani herbaty nie pijam.
soft_dev
Cytat(skowron-line @ 12.03.2009, 09:04:58 ) *
Dzis przyszyły do mnie kubeczki. Teraz bede musiał się namyślić co z niego pić bo ani kawy ani herbaty nie pijam.

Nieźle winksmiley.jpg To pozostaje Ci mleko lub czysta winksmiley.jpg
kwiateusz
Cytat
(...) lub czysta

woda oczywiście, moj kubeczek juz czeka na poczcie smile.gif od 16 odbiór tez się pociesze z wami smile.gif

update:
tylko mnie herbata smakuje plastikiem zamiast smaku herbaty?
Spawnm
niestety nie tylko tobie tongue.gif
GrayHat
a mojego kubelka dalej ani widu ani slychu ;(
itsme
smak plastiku zniknie ...
taki urok niestety :-(
Siner
Proponuje ze 2-3 razy wyparzyć kubek wrzątkiem. Przynajmniej ja tak zrobiłem i nie było czuć plastiku.
kwiateusz
herbata była 3cim, zobaczymy smile.gif a i ten napis taki blady jakoś biggrin.gif ale ogólnie fajne i czyma cieplo
soft_dev
Kubek odebrany po ponad godzinnym staniu na poczcie aaevil.gif Zaraz go wyparzę i jutro rano w pracy testowanie z kawą jacobs velvet guitar.gif
Lion_87
Otrzymałem kubek smile.gif Chciałem foto wstawić ale aparat nie chce się połączyć z kompem. A z tym "wyparzaniem" to ostrożnie tongue.gif bo ja sobie kciuka poparzyłem wstydnis.gif wstydnis.gif wstydnis.gif
Spawnm
Czy komuś po wyparzeniu kubka... kubek odkształcił się w środku ?
bo mi tak tongue.gif
//edit
właśnie straciłem możliwość wylogowania się , kubek mi zasłania tongue.gif
sowiq
A ja czekam już tydzień (w ub. piątek zrobiłem przelew) i nic.

Może warto dodać opcję wysyłki kurierem? Bardzo chętnie dopłaciłbym te 5 zł, bo Poczcie Polskiej nie ufam od czasu, kiedy zaj#$%li mi paczkę z odtwarzaczem MP3. I wszystko, co tylko się da, staram się wysyłać/zamawiać kurierem.

No nic... może w poniedziałek.
kwiateusz
Cytat(Spawnm @ 13.03.2009, 15:18:06 ) *
Czy komuś po wyparzeniu kubka... kubek odkształcił się w środku ?
bo mi tak tongue.gif
//edit
właśnie straciłem możliwość wylogowania się , kubek mi zasłania tongue.gif

Moj jest kształtny jeszcze smile.gif

A to specjalnie żebyś nie uciekł z forum biggrin.gif
itsme
Cytat(sowiq @ 13.03.2009, 18:04:22 ) *
A ja czekam już tydzień (w ub. piątek zrobiłem przelew) i nic.

Może warto dodać opcję wysyłki kurierem? Bardzo chętnie dopłaciłbym te 5 zł, bo Poczcie Polskiej nie ufam od czasu, kiedy zaj#$%li mi paczkę z odtwarzaczem MP3. I wszystko, co tylko się da, staram się wysyłać/zamawiać kurierem.

No nic... może w poniedziałek.

WItaj

przelew doszedl w dniu 9 w godzinach popoludniowych
10-tego byłem niedostęny dlatego kubek wyszedl 11 przed poludniem wiec na 100% w poniedzialek bedzie
piotrooo89
~sowiq mam taki sam problem, cóż ćwiczymy cierpliwość... i zarazem ufamy w uczciwość poczty...
Raph
Całkiem fajnie wygląda ten kubek. Chyba też się skuszę.

Pomyśleć, że kiedyś założyłem wątek o kubkach IT smile.gif.
Moli
Kubek doszedł cały i zdrowy smile.gif Co prawda jeszcze z niego nie piłem (i nie wiem czy będę) ale bardzo fajnie wygląda w biurze smile.gif
erix
U mnie się całkiem dobrze sprawuje. winksmiley.jpg

Choć dużo lepiej by było, gdyby było więcej metalu niż plastiku, a nie tak, jak to jest teraz - na odwrót. tongue.gif
kwiateusz
zwłaszcza w srodku bo dalej herbata herbatą nie smakuje sad.gif
erix
A wyparzałeś? Niby u mnie nie czuć bardzo; bez pokrywki piję, jak coś. tongue.gif
piotrooo89
no też już mam właśnie go wyparzam wrzątkiem, jutro będę crash testa w szkole robił tongue.gif
kwiateusz
no herbaty na zimno nie pijam, wiec pomimo 2 wyparzeń, wyparzam go herbatką codzień tongue.gif
nrm
Poproszę o wersję "Kubek dziewczyny programatora" tongue.gif
erix
Herbaty wrzątkiem się podobno nie powinno zalewać, tylko gorącą wodą. ;p

~normanos, to jest myśl. biggrin.gif
itsme
sa dostepne metalowe kubki (tak zwane turystyczne) - cale metalowe.
Koszt 1 sztuki bez grawerowania dochodzi do 40 PLN ... pozostaje grawerowanie + koszt wysylki ...

choć napewno wnioski wyciągamy z pomysłu ...
kwiateusz
Cytat(erix @ 16.03.2009, 20:52:25 ) *
Herbaty wrzątkiem się podobno nie powinno zalewać, tylko gorącą wodą. ;p

Ja zalewam wg instrukcji na spodzie opakowania herbaty, nie wrzątkiem a woda o temp 100 st. biggrin.gif
bim2
Jak pojawi się metalowy odpowiednik to jestem chętny. Jestem wielkim fanem herbaty z cukrem, ale niekoniecznie z posmakiem plastiku smile.gif
nrm
Cytat(erix @ 16.03.2009, 20:52:25 ) *

Nie moja winksmiley.jpg Rozumiem zamysł "kubka programatora" ale akurat mnie to nie rusza winksmiley.jpg zabawne to jest dopiero w zestawieniu z dziewczyną, która rzeczywiście tak na mnie mówi od dawna. Wtedy taki kubek z wcześniej przytoczonym napisem nabiera sensu i jest zabawny tongue.gif
dr_bonzo
Cytat
Nie moja Rozumiem zamysł "kubka programatora" ale akurat mnie to nie rusza zabawne to jest dopiero w zestawieniu z dziewczyną, która rzeczywiście tak na mnie mówi od dawna. Wtedy taki kubek z wcześniej przytoczonym napisem nabiera sensu i jest zabawny

Hehe, to patrz co ja dostalem biggrin.gif

http://a4.s3.quickshareit.com/dsc000610798c.jpg
nrm
straszna zniewaga. ciche dni jak nic winksmiley.jpg
dr_bonzo
Etam biggrin.gif

Wyszla z zalozenia ze kiepski programista to taki co robi bugi, a ze robie (jak kazdy) to jestem kiepskim programista biggrin.gif
sowiq
Cytat(piotrooo89 @ 13.03.2009, 19:10:01 ) *
~sowiq mam taki sam problem, cóż ćwiczymy cierpliwość...
Jak tam Twoja cierpliwość? Bo moja się powoli wyczerpuje. Kubka do tej pory nie otrzymałem. 6 dni już idzie paczka (z Warszawy?) do Warszawy. Ot i Poczta Polska.
Cytat(piotrooo89 @ 13.03.2009, 19:10:01 ) *
i zarazem ufamy w uczciwość poczty...
Ja już dawno przestałem w nią wierzyć. A wczoraj listonosz zaproponował mojej dziewczynie, czy nie odebrałaby paczki dla sąsiadów, bo ich akurat nie ma w mieszkaniu. Może z mojego kubka pije sobie właśnie jakiś sąsiad... (mieszkanie wynajmujemy, nawet ich nie znamy).
webber
Cytat(bim2 @ 16.03.2009, 21:28:25 ) *
Jak pojawi się metalowy odpowiednik to jestem chętny. Jestem wielkim fanem herbaty z cukrem, ale niekoniecznie z posmakiem plastiku smile.gif

Ja piłem herbatę i smakowała ok. Kawa to samo. Wystarczy wyparzyć parę razy... pomogło.

Ogólnie to kubek nawet fajny, czekam na coś nowego biggrin.gif
revyag
Trzyma temperaturę aż za bardzo, z przyzwyczajenia parę razy chciałem kilka większych łyków wypić i podniebienie poparzone smile.gif
nrm
Cytat(sowiq @ 17.03.2009, 11:31:20 ) *
Może z mojego kubka pije sobie właśnie jakiś sąsiad...

Może sąsiad naprawia pralki? Będzie jak znalazł tongue.gif
piotrooo89
Jak tam Twoja cierpliwość?

została nagrodzona kubkiem w którym wypiłem wczoraj 3 herbaty.

Kubka do tej pory nie otrzymałem. 6 dni już idzie paczka (z Warszawy?) do Warszawy. Ot i Poczta Polska.

ot Ci polska codzienność...

Ja już dawno przestałem w nią wierzyć. A wczoraj listonosz zaproponował mojej dziewczynie, czy nie odebrałaby paczki dla sąsiadów, bo ich akurat nie ma w mieszkaniu. Może z mojego kubka pije sobie właśnie jakiś sąsiad... (mieszkanie wynajmujemy, nawet ich nie znamy).

przeleć się po sąsiadach i zapytaj czy nie odebrali Twojej paczki smile.gif wiem że to nie jest śmieszne, ale kurka poczta polska potrafi zaskakiwać.
sowiq
Właśnie wróciłem z poczty. Po 6 dniach paczka w końcu przyszła. Pani na poczcie jakoś szybko schowała paczkę pod ladę i podsunęła mi papierek do podpisania. Oczywiście zrobiłem to, po czym otrzymałem przesyłkę.

Ogólnie rzecz biorąc koperta wyglądała jakby ktoś ciągnął ją za samochodem przez 10 km*. Koperta brudna i podarta. Pudełko w środku pogniecione. Kubek brudny, ale cały. Całe szczęście, że jest on metalowy, bo w innym wypadku chyba niewiele by z niego zostało.

Kolejne przykre doświadczenie z tą 'instytucją'. Dla dobra kolejnych zamawiających proszę jeszcze raz o udostępnienie możliwości wysyłki kubków (a w przyszłości innych towarów) kurierem.

*zrobiłbym fotki, ale nie mam teraz aparatu.
Lion_87
Cytat
*zrobiłbym fotki, ale nie mam teraz aparatu.

właśnie a mi się udało zrobić biggrin.gif
piotrooo89
Cytat
Ogólnie rzecz biorąc koperta wyglądała jakby ktoś ciągnął ją za samochodem przez 10 km*. Koperta brudna i podarta. Pudełko w środku pogniecione. Kubek brudny, ale cały. Całe szczęście, że jest on metalowy, bo w innym wypadku chyba niewiele by z niego zostało.

chłopie ale masz przeżycia nie ma co smile.gif ja miałem wszystko w porządku.

aha polecam do pozbycia się posmaku plastiku wyparzyć wrzątkiem (woda się zagotowała od razu wlewamy po brzegi kubka), później jeszcze raz wrzątkiem, umyć go jakimś płynem do naczyń wypłukać i znów zalać wrzątkiem i posmak plastiku znika. smile.gif
Spawnm
@sowiq zapewniam cię że kurier też potrafi figle płatać , zwłaszcza UPS tongue.gif
dr_bonzo
Heh, nie ma to jak uniwersalne zastosowanie ksiazek jako podstawki pod monitor smile.gif
sowiq
Cytat(piotrooo89 @ 17.03.2009, 20:23:08 ) *
chłopie ale masz przeżycia nie ma co smile.gif ja miałem wszystko w porządku.
Coś z tego wynika? To, że do Ciebie paczka doszła bez problemów nie implikuje tego, że do innych też dojdzie. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to nie mów nic.
Suma summarum - paczka dotarła. Ale jak napisałem wcześniej - wolę dopłacić 5 czy 10 zł i spać spokojnie.

Pozdrawiam.
Lion_87
Cytat
Heh, nie ma to jak uniwersalne zastosowanie ksiazek jako podstawki pod monitor smile.gif

No nie ma to jak dobra gruba encyklopedia + encyklopedia + podręcznik do niemca tongue.gif
NuLL
Hej smile.gif

Bardzo podoba mi sie idea kubka php.pl smile.gif Chcialbym sie tylko spytac czy istnieje szansa na kubek programisty / phpowca ? Bo programatorem to ja sie nie czuje winksmiley.jpg

Pozdrawiam smile.gif
scanner
Niestety - aktualnie wzór jest taki i to kończy temat.

Zacząłem zasięgać informacji w temacie innych gadgetów - więc po wyczerpaniu zapasów kubków (i chwili oddechu) zmienimy asortyment.
Moli
Tylko niech slogan będzie normalny, ten programator jest kijowy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.