Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kubki Php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Moli
@Cysiaczek - Czemu ? Ja potrzebuję (w sumie chcę, bo mam firmową ale wolał bym własną z logiem php.pl smile.gif) nie do kluczy a do karty dostępu. Co do koszulek to zgadzam się z mikiem, mało kto by je nosił.
hwao
Zbierzcie propozycje, zrobi się ankietę i zobaczy się co wyjdzie :-)
Spawnm
1.nalepki
2.wlepki + uścisk od Mike winksmiley.jpg
3.koszulki
4.smyczki
5.kubek nie programatora winksmiley.jpg
Moli
@Spawnm - Czym dla Ciebie się różni pkt. 1 od 2 ? No przez przesady ale teraz rozdzielać to na nalepki, wlepki itp. to bez sensu smile.gif
3) Hmm ja bym chciał mieć buty z logiem php smile.gif
5) Ale lepszej jakości niż ten poprzedni, mi się tragicznie z niego pije smile.gif
erix
Metalowy by wreszcie mógł ktoś wynaleźć, a nie plastikowy... :X

W dodatku, większej pojemności, bo mimo wszystko - za często po ciaj latam. ;p
matixrr
Może jakiś breloczek (np. z latarka), podkładka pod mysz (obecna mi się psuje) - tylko taka trochę lepsza, otwieracz do butelek biggrin.gif piłeczka antystresowa, kieliszki (podobne do tych co kiedyś ktoś wkleił w tym temacie) albo kufel smile.gif etui na płyty, kalendarz, hub, stojak biurowy - może coś komuś pryzpadnie smile.gif
blooregard
Kalendarz, taki ścienny, na każdy miesiąc osobna kartka i zdjęcie PhpMate smile.gif
erix
~blooregard, phpMate? snitch.gif Coś mi się zaczyna podobać Twoja myśl. haha.gif
kwiateusz
mi pojemnosc odpowiada akruat, tez myslalem ze za czesto trzeba latac po napoj, alee nikt w pracy sie nie czepa ze co kwadrans ide po herbate, to lepiej dla mnie biggrin.gif

acz fakt moglby być metalowy bo ten smak plastiku do dzis sie utrzymuje...
erix
Mi niby plastikiem nie wali (parokrotne wyparzenie), ale... To nie to samo, co ceramiczny/metalowy. Metalowy zawsze może służyć jako pomocnik w samoobronie, etc/itp/itd/cnd.

Jak to mawiają: (ponoć) metal jest lepszy niż plastik. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.