Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Poczatek nowego Giganta poszukuje teamu...
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Guszczyn
A wiec potrzebuje:
2 doswiadczonych dobrych programistow (php mysql mile windziane inne) potrafiacych czynic cuda:)
2 grafikow do UNIKALNEJ grafiki dopasowanej do prac programistow

MILE WIDZIANNI "znajomy"ktorzy potrafia wspolpracowac!!
A wiec pomyslem jest zalozenie gigantycznego serwisu dla mlodziezy (pewnie myslicie to nie przejdzie tego jest duzo) ale ja nie mowie o amatorce mowie o gigantycznym serwisie na wielka skale ja mam kasy i pomysly ty masz talent i jestes jednym z w/w pisz do mnie

(mozeliwie przewidywane DROBNE wynagrodzenie ,lecz nie skuupuje skryptow chyba ze tanio:P)

Kontakt
gg: 4677345 (jestem po godzine 20)
e-mial guszczyn@hotmail.com

TYLKO POWAZNE ZGLOSZENIA!!
Kocurro
Hmm ..

http://www.webmastertalk.pl/poszukuje-inwestora-t-870.html

Już wiemy skąd "mam kasy" ..

Aha - napisałem do operatora numeru 71880 o naruszeniu regulaminu korzystania z jego usług.

Polecam słownik języka polskiego, wstawienie ładniejszych zdjęć na fotka.pl i poczekanie 162 dni do pełnoletności smile.gif

pozdrawiam,
devnul
przenieście do działu humor, kolejny który myśli że zwojuje świat następną kopią naszej klasy albo innego facebooka
phpion
Cytat(Guszczyn @ 4.11.2008, 00:16:48 ) *
...nie mowie o amatorce mowie o gigantycznym serwisie na wielka skale ja mam kasy i pomysly...

i
Cytat(Guszczyn @ 4.11.2008, 00:16:48 ) *
...mozeliwie przewidywane DROBNE wynagrodzenie...

Skoro masz kasę na utrzymanie hiper mega gigantycznego serwisu to dlaczego nie możesz zaoferować godziwego wynagrodzenia? Kolejny dzieciak napalony na jakiś serwis i mający odłożone na ten cel 30 zł kieszonkowego.

Powodzenia!

haha.gif

// Edit:
Swoją drogą: przebiłeś wszystkich, którzy piszą w podobnym stylu co ty. Zazwyczaj możemy przeczytać, że na razie dany osobnik nie oferuje wynagrodzenia (lub niewielkie) ale gdy serwis zacznie przynosić dochody to oferuje udział w nich. Ty nawet tego nie napisałeś biggrin.gif Czyli co: ktoś odbębni za ciebie całą robotę, a ty będziesz się pławił w luksusach z tego hiper mega gigantycznego serwisu?
mike
Zamykam tą kolejną żenującą ofertę.
A skoro wynagrodzenie jest "możliwe" to znaczy, że równie dobrze może go nie być. Dorzucam tag [wolontariat].
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.