Witam, poszukuje osób chętnych do współtworzenia gry przez przeglądarkę.

Sam byłem założycielem projektu gry DarkDimension, brałem udział w projekcie gry Scrub. Posiadam doświadczenie w prowadzeniu projektów.
Jestem początkującym programistą php i wykorzystując projekt planuje też poszerzyć swoją wiedzę.

Nie mam ściśle sprecyzowanych wymagań jeśli chodzi osoby chętne do projektu.
-Programiści php
-Scenarzysta - co prawda sam sie tym zajmę ale osób do pomocy nigdy za dużo

Istotny jest rownież wiek -dla mnie oznacza to pewną gwarancje odpowiedzialności. - ważne jest to czego mogę nauczyc sie od reszty ekipy.

Krotki opis projektu, to tylko ok. 2% z tego co planuje (żeby nie zdradzić pomysłu konkurencji biggrin.gif ) Jestem tez otwarty na wasze propozycje.

Cytat
Nazwa: GameMyWork (Gry moja praca)

Gracz będzie mógł się wcielić w jedna z 4 postaci

• programista
  • dźwiękowiec
  • scenarzysta
  • grafik

Postacie te będą zajmowały się tworzeniem gier, jak można przewidzieć bez współpracy nic nie można osiągnąć, dlatego gra będzie opierać się na pracy zespołowej, Gracz również będzie mógł wykonywać solowe zlecenia, lecz nie będzie to tak efektywne jak praca w teamie.

Gracz zgłasza propozycje projektu, pisze scenariusza gry, pisze, opis, czego będzie potrzebował do realizacji itd. Moderator gry będzie przeglądał propozycje i w zależności od opisu będzie przydzielał graczowi środki pieniężne, czas, wyznaczał ile osób i z jakiej specjalizacji będzie potrzebne do realizacji projektu.

Więc jesli jestes zainteresowany, chcesz sie czegoś nauczyć, poznac ciekawych ludzi - zapraszam.
Kontakt:
Gg: 2742827
Tlen: antylol@o2.pl

Pozdrawiam Kamioool