Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak to mam zrobić?
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Vega8
Nie dawno zaczołem się bawić skrytpami php które można ściągnąć.Zauważyłem że skrypty dzielą się na takie tekstowe w formacie notatnika i jakieś instalacyjne.
Nie dawno na mojej stronie chciałem zrobić shoutboxa pobrałem skrypt i wstawiłem go, kiedy otworzyłem tą stronę nie działała. dry.gif Próbowałem zrobić to również za pomocą edytora Nvu.Dodaj skrypt php, otwierałem dokument ze skryptem kopiowałem zawartość i wklejałem.Czy to źle?
Pierwsze pytanie to jak mam wstawić na stronę skrypt,tylko proszę wmiarę prosto dopoiero początkuje
Drugie pytanie to co to są za skrypty co trzeba je instalować,czym się różnią od innych np forum Flash
proszę o odpowiedź,pozdrawiam Vega8

No ,dobra..kiedy to pisałem spieszyłem się,,a zawsze miałem problemy z ortografią..ale tematem jest co innego.
Riklaunim
Takie przeklejanie kodu, używanie jakiś tam skryptów plus bez czytania ich opisów czy sposobu instalacji do niczego dobrego nie doprowadzi. Pomocy raczej nie znajdziesz - bo tajemniczych "jakiś" skryptów nikt nie zna. Jeżeli chcesz się nauczyć programowania to na pewno nie poprzez próby używania jakiś skrypcików, niekoniecznie dobrej jakości.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.