Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wykonam] Szablony allegro na zamówienie
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
obelix94
Tworzę szablony allegro na zamówienie.

...CENNIK...

logo 10zł,
jedna grafika 5zł,
tzw. robocizna 10-20zł (w zależności od złożoności),
nadzór (jednorazowo, opcjonalnie) 10zł
pobieram zaliczkę w wysokości 30% szacowanej ceny produktu
edycja (tzw. przedumowna) w ramach tworzenia
edycja (tzw. poumowna) późniejsza 5zł (niezaleznie od wielkości)

...KONTAKT...

mateuszkow@gmail.com

...O TWORZENIU... 

Zajmuje się na codzień projektowaniem designu stron www. Mam duże doświadczenie w tworzeniu szablonów. Gwarantuje pełną zgodność kodową szablonu z wymogami allegro. Wszelkie zdjęcia przesyłam do zleceniodawcy. Na życzenie umieszczam zdjęcia na serwerze yoyo.pl. Oferuje pełną współprace. W razie braku zgodnosci szablonu z oczekiwaniem klienta przerabiam go. Przeróbka jest to zmiana nie więcej niż 40% szablonu. W przypadku szablonu przedumownego współczynnik ten wynosi 100%.
mike
Dla ewentualnych zainteresowanych: pod rozwagę.
obelix94
To był zaawansowany projekt za ... no cóż. Tajemnica. Takich projektów tutaj nie oferuje.

mike, pw to prywatna wiadomość!
phpion
Cytat(obelix94 @ 16.11.2008, 19:45:11 ) *
logo 10zł,
jedna grafika 5zł,
tzw. robocizna 10-20zł (w zależności od złożoności),
nadzór (jednorazowo, opcjonalnie) 10zł

Czegoś tu nie bardzo rozumiem. Powiedzmy, że przychodzę do ciebie i mówię "Yo, chce jedną grafikę" (swoją drogą ciekawe określenie - np. jedna grafika dla sklepu internetowego). Ile w takim przypadku zapłacę? Bo w zasadzie nie wiem. Według cennika jedna grafika to koszt 5zł. Fajowo. Ale hola! Stop! Robocizna? Nadzór? WTF? :| ja chce jedną grafikę bez robocizny i bez nadzoru. Chcę po prostu jedną grafikę. Hehe do tego zaliczka 30%. 1,50zł zaliczki...

Cytat(obelix94 @ 17.11.2008, 23:34:32 ) *
To był zaawansowany projekt za ... no cóż. Tajemnica.

Hehehe, faktycznie, zaawansowany na maxa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.