Wczoraj pisałem, bo nie działało usuwanie konta, gdyz wstawiłęm apostrofy zamiast tego: ,,`".
Dziś piszę, bo nie chodzi jak trzeba zmiana hasła, mam projekt w którym póki co głowię się właśnie nad usuwaniem konta, zmianą hasła i zmianą maila, mam nadzieje, ze zmiana maila pójdzia analogicznie jak do hasła i juz do tego nie będę tu pisał choć będę musiał jeszcze wstawić czy po zmianie maila ten nowy będze już wcześniej istniał w bazie, a jeśli tak to nie zmieniaj itd ;p.
Teraz do rzeczy, teoretycznie zmiana hasła działa, została tylko jedna rzecz, gdy się raz zmieni hasło, nie można drugi raz zmienić podczas tej samej sesji, ponieważ skrypt przy logowaniu pobiera z bazy dane o haśle i zapisuje w zmiennej sesyjnej, podczas zmiany hasła sprawdza, czy zmienna sesyjna "password" zgadza się z wpisanym hasłem, gdzy hasło zmieni się na nowe, to zmienna sesyjna nie uaktualnia się i dalej jest w niej zapisane hasło z przed zmiany, co w praktyce odbija się na tym, że jeśli podczaj jednej sesji zmienić hasło, to działa, a jeśli się bedzie chciał zmienić je po raz drugi, to jeśli się poda obecne, wywali błąd o złym haśle, ponieważ należałoby podać to stare, które już dawno zostało zmienione, jak uaktualnić ta zmienną sesujną?
Do tego nawet nie wiem którą część kodu podać, jeśli jakaś będzie wam potrzebna to piszcie, ja dodam, proszę o szybką pomoc, gdzyż jeszcze dziś chcę zrobić również zmianę maila