Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zarabianie na stronie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Fifi
Witam
Mam nadzieje, że w dobrym miejscu umieściłem moje pytanko i że jest ono zrozumiałe.
Załuzmy że mam tam jakąś stronkę np o kwiatkach.
Czy na takiej stronce moge umieszczać elementy flashowe wykonane na wersji czasowej(30 dniowa).
Ztego co się orjętuję to mogę ale nie w celach komercyjnych.

A jak to wygląda jeżeli przyjmuję na stronę reklamy.
z reklam dostaje jakąś tam kasę

Czy w tym momencie jest to stronka komercyjna? (bo naniej zarabiam)
Czy nadal mogę zamieszczać elementy flasha ?

Jak się rozliczać z fiskusem?
może te pytanka są trywialne ale nie wiem jak szukać na nie odpowiedzi w sieci.
Proszę o pomoc.
Dziękuję
Pilsener
Te kwiatki to pewnie:
Cytat
Załuzmy
Cytat
orjętuję
- z takim poziomem znajomości polskiego więcej zarobisz na budowie przy kopaniu rowów.

Prowadzenie jakiejkolwiek działalności komercyjnej wymaga zarejestrowania działalności gospodarczej, w przeciwnim wypadku nie jesteś żadnym partnerem dla agencji, której sprzedajesz miejsce na swojej stronie www, nie mówiąc już o tym, że prowadzenie działalności na czarno jest nielegalne a life is brutal i jak konkurencja się dowie, to zawsze Ciebie ktoś podkabluje.

Jak chcesz prowadzić jakikolwiek biznes musisz mieć działalność gospodarczą - gdy już taką założysz to postaraj się np. o umowy z agencjami reklamowymi.
Grzesiek
Domyślam się, że te reklamy to AdSense, a do tego nie trzeba prowadzić działalności gospodarczej, co nie zmienia faktu, że trzeba się z tego rozliczyć.

Co do Flasha to nie mam pojęcia, ale wiem kto może wiedzieć: prawnicy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.