Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Płatny serwer + domena - czy dla mnie?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Asmox
Zastanawiam się nad kupieniem hostingu + domeny na swoją stronę. No i mam parę pytań. Czy taka domena dużo daje? Na przykład raz wszedłem na stronę Bełdzia - całkiem fajna - to był CMS czy sam zrobiłeś?
Znam korzyści z posiadania płatnych rzeczy po długim przeglądaniu googli - na przykład, że jak strona jest fajna, to że ci jej darmowy hostingowiec nie zabierze. Albo że możesz zarabiać na tej stronie...
No a jak wy myślicie - opłaca mi się?
legorek
W Twoim przypadku, zdecydowanie nie.
c3zi
Eee.. To muszą być jakieś jaja sciana.gif

Kup sobie domenę, zbijesz na pewno majątek.
bim2
@up
Nie wyświewajcie się z kolegi...

Wazne, żeby była długa i dawała dużo do zrozumienia po jej poznaniu. Np stronka o psach rasy corgi
www.hobbistycznie-dzialajacy-klub-o-psach-rasy-corgi.pl

Wtedy google lepiej to indeksuje i szybciej kasa popłynie smile.gif
Asmox
E no nie wiem o co wam chodzi. Jak chcecie mi coś powiedzieć to mówcie też o co chodzi. Bo taka odpowiedź dla mnie to jest normalne nabijanie postów.
Jeśli uważacie, że to BARDZO zły pomysł, to napiszcie dlaczego
I nie zamierzam kupować domeny tylko po to, żeby na niej zarabiać jeśli chcecie wiedzieć. Po prostu dałem do zrozumienia, że nie musicie przeszukiwać googli, żeby znowu komuś udowodnić, że szukać mu się nie chce.
erix
Cytat
Bo taka odpowiedź dla mnie to jest normalne nabijanie postów.

W innych działach, to tak, ale nie w hydeparku. winksmiley.jpg

Cytat
wszedłem na stronę Bełdzia - całkiem fajna - to był CMS czy sam zrobiłeś?

To wyślij mu PW... :|

Cytat
, że jak strona jest fajna, to że ci jej darmowy hostingowiec nie zabierze. Albo że możesz zarabiać na tej stronie...
  1. nawet na y***, czy c** umieścisz stronę i też będzie fajna (o ile potrafisz taką zmajstrować winksmiley.jpg)
  2. zarabiać można też i na darmowych - kwestia regulaminu

Ogólnie, to wzrasta pozycja w wyszukiwarkach i przenośność, której darmowe hostingi nie zapewnią.

Nie dziw się, że koledzy są "troszkę niepoważni", gdy zadajesz takie pytania; forum, to nie czat. tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.